Mi történik ha elkeveredik egy levél?
Angliába akartam levelet küldeni de furcsállottam is a hogy a nő nem tett rá olyan matrica szerűséget mint a múltkor h Angliába megy a levél és félek hogy elkeveredett vagy nemtudom mi lett vele mert 2 hete küldtem ráadásul elsőbbségivel és még mindig nem ért oda
most azt visszaküldik nekem vagy annak örökre annyi?
Nagyon sok esetben már nem bélyeget hanem valami pecsétet nyomnak a borítékra. A levelek meg az ünnepek miatt sokszor nagyon elkésve érkeznek meg. Apám levele sem jött meg, pedig elmondása szerint lassan 2 hete feladta. Volt rá példa, hogy karácsony előtt küldött leveleket januárban kaptam meg. Kint élek, és sajnos sokszor előfordul az is, hogy a postás nem jó címre viszi ki a levelet. Jelen pillanatban 5 idegen boríték van nálam, amit vadidegen kaptak, de a postás hozzánk dobta be. Valamiért vagy nem látták jól a címet vagy letojták.
Én ilyenkor visszaküldöm, hogy a címzett ismeretlen. (vagy ha közel van az utca akkor bedobom) de sokan egyszerűen csak kidobják.
Én azt mondom, hogy várj még, mást úgysem tehetsz. Ha január végéig nem érkezik meg, akkor valószínű, hogy más kapta meg, és az kidobta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!