Helsinkibe utaznék. Milyen utazási irodát, vagy milyen megoldást javasoltok?
Figyelt kérdés
Ketten utaznánk Helsinkibe 2015 februárban vagy márciusban, és megbízható utazási irodát keresnék, vagy bármit, ami által kijuthatunk. Csak déli tájakra utaztunk eddig utazási irodával, és így első körben nem sok okosat találtam. Kiindulási pontot, segítséget kérnék ehhez, ha esetleg valaki tud valami MEGBÍZHATÓ forrást a kiutazáshoz. 3-4 napra mennénk. Köszi a válaszokat előre is!2014. dec. 27. 22:32
1/13 anonim válasza:
Helsinkibe nem nagyon érdemes februárban jönni, gyakran az a leghidegebb hónap volt itt februárban -30 fok is. Az utazási iroda felesleges és drága. Repjegyet tudsz venni pl a momondo.com oldalról vagy a társaság oldaláról: Keresd a Finnairt vagy a Norwegiant. Szállásnak ajánlom az Omena Hotelt vagy nézz körül a trivago.hu oldalon.
2/13 anonim válasza:
Egyébként fapad mér egyáltalán nincs? Én wizzairrel meg ryanairrel voltam Finnországban (Turku, Tampere), de úgy tűnik, hogy már egyáltalán nincs járat Budapestről.
3/13 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy nincs már. Norwedian az fapados, plusz az Air Balticnak is elég jó árai vannak, de az átszállós.
5/13 anonim válasza:
Igen van közvetlen Budapest-Helsinki járat :)
6/13 A kérdező kommentje:
Inkabb marciusban mennek, igazabol en pont az idojaras miatt szeretnek menni :) a ho es az igazi teli hideg, bar megfontolando a nagy hideg miatt az aprilis. Meg hat az egyetem miatt is eleg kotott, hogy mikor tudok utazni. De koszonom a valaszt, majd ez alapjan nezek valamit! :)
2014. dec. 29. 08:37
7/13 anonim válasza:
Most FinnAirnél 45ezer a retúr jegy, az elég jó ár.
8/13 anonim válasza:
Úgy ahogy van felejtsd el az utazási irodákat. Negyedannyi pénzért meg lehet oldani.
Repjegyek a [link] -on a legolcsóbbak, ott tudsz válogatni.
Szállást meg tudsz nézni a [link] -on.
Én relatíve sokszor utazom Finnországba a munkám miatt (évente 8-10 alkalommal) és ezeket tudom javasolni.
Kis jótanács: Ne lepődj meg, ha bunkók lesznek a finnek, ők sokkal pesszimistább nép mint mi. Kb. az év felében sötét van az országban és -30 fok. Nem akarnak megsérteni, nem veled van bajuk, alapból ilyenek. Utcán segítséget kérni az elképzelhetetlen, nem is válaszolnak. Szóval készülj fel rendesen. :)
9/13 A kérdező kommentje:
Fuu, igen ezt már hallottam, hogy kicsit furik.. :D de pl. Máltán meg állandóan jó idő van, és ott is elég érdekes fazonokkal találkoztunk :D köszönöm a jó tanácsokat, igyekszem felkészülni, és köszi a linkeket is, nem nagyon szeretnék utazási irodával menniii :) köszönöm még egyszer! :)
2015. jan. 2. 14:05
10/13 anonim válasza:
Ez nem igaz, hogy nem segítenek. Nyugodtan kérdezhetsz az utcán ha eltévedsz, segíteni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!