Hofgy erzitek magatokat kulfoldon?
Figyelt kérdés
En majdnem 2 eve lakom Hollandiaban,de iszonyu honvagyam van. Ti hogy erzitek magatokat ahol vagytok?2014. dec. 11. 12:35
11/12 anonim válasza:
Angliaban elek, iszonyuan gyotor a honvagy, rosszul erzem itt magam. Pedig nincsenek nyelvi nehezsegeim egyaltalan, munkam is van... Szerintem azert van, mert hozzaszoktam az europai stilushoz, kornyezethez, es ez igencsak kulonbozik attol. Tovabb akarok innen lepni vagy haza, vagy egy normalis europai kontinensen levo orszagba.
Nem ket napja erkeztem, idestova 2 eve elek itt, es ennyi boven eleg is volt.
12/12 A kérdező kommentje:
Abban bizom, hogy egy mediterran orszagban inkabb otthon ereznem magam. Van itt esetleg valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Valoban nyitottabbak ott a, emberek vagy ez csak egy nyaralas allatt szerezheto benyomas. De az optimalis otthon lenne, ott tenyleg otthon erzem magam.
2014. dec. 14. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!