Bécsbe mennyi költőpénzt vigyek az Adventi vásárra?
Figyelt kérdés
Elsősorban a hangulat érdekel, de azért ha éhes leszek tudjak venni valamit enni, inni + valami apróságot. Nem vagyok az a pénzszóró típus. :)
Ti mennyit vinnétek, vittetek?
2014. dec. 9. 16:50
2/2 anonim válasza:
Attól is függ mennyire vagy az a mozgótípus...a vásár nagyon mű....szóval szép meg minden de jól berendezték hogy sok pénzt hagyj ott, ha van bátorságod odébb menni akkor nem 10 euró pár falat süti...
Én annak híve vagyok hogy vigyél sokat legfeljebb hazahozod de ha gond van ott vna nálad... én olyan 60-nal indulok el Bécs felé, általában 50-55 hazajön... szóval igen elővigyázatosság...viszek szendvicset :D am pizzát már 1 euróárt is kaptam a melegitalok édességek meg a vásárban durvák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!