Bécs parkolás tippek?
Családok-barátok 3 autóval mennénk összesen 15-en.
Sajnos,úgy látom,hogy nagy gond lesz
Tud valaki Bécs belvárosában(vagy kicsit kintebb) megfizethető parkolót?
Elinte úgy gondoltuk,hogy a kint hagyjuk az autót,de ott is egy napra 25 euro-ért láttam,és ehhez még hozzávenni a tömegközlekedés jegyeket egy vagyont..
Pénteki napról lenne szó
itt keresgelj, minden parkolo, nyitvatartassal, arakkal (ingyenesek is):
talalomra egy baratibb pelda:
P+R Erdberg
Franzosengraben 2
1030 Wien
01/71716
Mo-So 24 Stunden
€ 3.40 / 24 Stunden
€ 17.10 / Woche
€ 63.60 / Monat
€636.00 / Jahr
de a 25EUR/nap az egeszen atlagos arnak szamit, foleg a belsobb reszeken.
Ja , a fenti linken be tudod allitani a napot is, ergo kizarhatod a parkolokat, amik esetleg nincsenek nyitva adott napon, illetve lehet szurni az utcai, a parkolohazas/melygarazsos, meg a privat (bolti parkolok) helyeket.
stb, jo kis oldal, pont erre van :)
Köszönöm a válaszokat!
Ahol napi díj van megadva azt hogyan kell érteni
Egy-egy napra vonatkozik(pl csütörtök) vagy 24 órára tehát mondjuk csüt 4től péntek 4-ig
És kedves második hozzászóló,nem rossz amit javasoltál,egész jó helyen van:)
Viszont azt írja,hogy hétköznap 8-20ig van személyzet,de 0-24 a nyitvatartás.Ez ugye a gyakorlatban azt jelenti,hogy ha este 10 órára visszük oda a kocsit,akkor is működik(csak nincs személyzet),ugye?
Köszi a válaszokat,nagyon rég voltunk Bécsben,akkor is busszal,és nem szeretnénk erre tízezreket kiszórni,ezért próbálom feltérképezni a terepet
Megeskudni nem mernek ra, de szerintem a 24h az kerek 24h. Vagyos adott nap mondjuk delutan 4tol masnap du 4ig, hacsak nem mas a dijszabas hetvegen, ott lehet maskepp szamolodik a dolog.
-Gondolom igen, hozhatod vihated a kocsit ejjel, csak mondjuk nem lesz ott ember ha valami gond adodik a parkoloautomataval (nem szokott gond adodni). 100%ra nem vezem mert ott meg nem jartam, de a kiirasbol ez adja magat nekem. Plane h van sok hely ahol nincs szemelyzet egyaltalan, csak automatak ejjel-nappal.
Bécsben ismerősök,és például ennél a p+r parkoló rendszernél többször ki lehet jönni 24 óra alatt?
Tehát megváltom a jegyet és ha ki akarok a kocsival jönni mondjuk bevásárolni egy órára,az nem gond?
Vagy ha egyszer kijövök a parkolóból a kocsival akkor már nincs visszaút csak ha újra megveszem a jegyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!