Kezdőoldal » Utazás » Európa » Egy átlag magyar mennyire...

Egy átlag magyar mennyire képes jól élni Dániában?

Figyelt kérdés

Egyetemi képzés keretei között szeretnék eltölteni egy fél évet Dániában.

Elsősorban Dániában de szóba jöhet még más skandináv állam is, így aki azokról tud

valamit, mondja bátran.

Van valakinek tapasztalata, hogy mennyire "jó" ott magyarként élni? Milyenek az emberek, az árak, a közlekedés, a kaja, a szállás, a szórakozási lehetőségek stb.? Nagyjából mennyi az a minimális összeg havonta, amiből ki lehet jönni? Tudom, ez rengeteg mindentől függ, így nem is biztos, hogy lehet rá válaszolni, de érdekelne bármilyen tapasztalat.

2014. dec. 3. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:

szórakozás - baromi drága (korsó sör kb2ezer ft)

kaja - kikuuurt drága (nyilván a kaján lehet spórolni, attól függ mit eszel, legjobb esetben 2-2500 dkk)

szállás - b*szottul drága (studio apartman, kisvarosban 7-8ezer dkk)

de ha cserediák vagy, gondolom a szállás adott.

a 'milyen magyarként élni ' értelmezhetetlen.

2014. dec. 3. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem Svédország jobb
2014. dec. 4. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem 2500 dkk= 100e forint havonta kajával együtt, úgy hogy egy "gödörbe" a 3.-on lakok egy egyszobás lakásba egy román gyerekkel. Nem egy leányálom, és bazi nagy mázlim volt hogy így kijött.. ja és csak azért ennyi mert diák vagyok egyébként igen egy átlag hely, havonta 3000dkk, de a kaja szerintem simán megvan 1200 dkk ból, én mindent magamnak csinálok és így olyan 1200-ra jövök ki, úgy hogy azt veszek amit szeretek(persze mindenből igyekszem az olcsóbbat venni :D)
2015. febr. 23. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!