Anglia népszerűsége visszább fog esni a bevezetendő korlátozások miatt? Kilépnek az EU-ból?
David Cameron jelentősen csökkenteni akarja a Kelet-Európából irányuló bevándorlóhullámot.
Emiatt már nem fognak annyian kivándorolni hazánkból?
Anglia ki fog lépni az EU-ból?
Hiába,így is ott fog a nyakukon maradni a sok paki,néger,bangladeshi,indiai,stb...
Ezek után még mindig elfognak menni az országunkból csak nem Angliába.
Maradni fog Németország és Ausztria.
Franciaországot még így is kerülni fogjuk, mert a kisebbség lusta ahhoz,hogy tanuljon franciául és nagy része még buta is hozzá. A Skandináv térség szintén kilőve ilyen okokból. A többi EU tagállamba viszont nem nagyon éri meg kimenni.
ma 08:09
Igen, 4 évig nem jár segély, és 6 hónap munkanélküli élet után hazazavarnak. De nem csak ez van
- 3 évig nem jár adókedvezmény
- 3 évig nem jár semmi lakástámogatás
- családi pótlék esetében is csak akkor jár ha a gyermek igazoltan Angliában tartózkodik.
- 4 év munka után jár a gyerekek adta támogatások is.
Sokan meg fogják gondolni, mert sajnos sok magyar is a segélyekért, és a gyerekek utáni támogatásokért mennek ki. (magam is ismerek pár magyart akik így élnek kint)
Minden évben elterjed, hogy csökkentik majd a bevándorlást, de még nem történt meg.
Ha lenne eszük, kilépnének az EU-ból.
Meg a sok magyar is a nyakukon marad...
Második válaszoló:
Én most kezdtem el tanulni a franciát és készülök is kimenni majd. Nem mondom, hogy egyszerű nyelv, de kis szorgalommal és kitartással megtanulható.
Szerintem annyira valószínű a kilépésük, mint a miénk:
Ilyen pártpolitikai kampányszöveg, de nem járnának jól, fizethetnék a vámot az exportjuk után EU-ba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!