Milyen az élet Londonban?
Figyelt kérdés
Tudja valami milyen most az élet Londonban egy magyar mennyire könnyen tud elhelyezkedni, megélni. Akik éltek kint vagy jelenleg is kint élnek, szeretik? Vagy inkább csak pénzkeresés végett vannak ott?
Hosszú távra megéri kiköltözni?
2014. nov. 24. 22:45
1/7 anonim válasza:
Nekem van kint egy ismerősöm, jól beszél angolul és talált munkát néhány hét után, persze nem keres sokat (ottani átlaghoz képest), nem nagyon szereti, inkább csak pénzt keresni ment oda. Persze nincs diplomája és így csak minimálbért kap.
2/7 anonim válasza:
Attól függ. Minimálbérért, vagy kicsivel többért nem éri meg idejönni, szerintem. Ha reálisan elérhető legalább 1400 font nettó bér, akkor érdemes. Ha beszéled a nyelvet, értesz is valamihez, vállalkozni, szakmában dolgozni akarsz, akkor megéri. Kulimunkáért, és ezáltal nyomorogva egy lakásban többed magaddal egy rossz környéken az nem éri meg. Bár ha otthon szó szerint éhezel, akkor az is több mint a semmi.
3/7 anonim válasza:
A kulimunkáért a pakisztáni és etióp menekültekkel, meg a szerencsétlen kelet európai emberekkel versengesz, tehát szerintem ez normális embernek nem pálya. Ha keresett szakmád van, vagy jó végzettséged és tapasztalatod nemzetközi szinten végzett munkában, akkor nyilván egy elég jó hely. Én néhány hónapig dolgoztam Londonban, azóta csak kutatás vagy üzleti út miatt járok arra évi néhányszor, és meg kell mondjam, hogy én nem szeretem a várost (mint ahogy Párizst és a többi turista és betongettót sem)
4/7 anonim válasza:
Én több mint 1 évig éltem Londonban. Azt, hogy milyen nemzetiségű vagy nem számít. Ha jól beszélsz angolul, és van egy jó szakmád akkor van egy jól fizető állásod is. Ha nincs semmi szakmád de jól beszélsz angolul akkor nem árt egy haver aki bevisz egy jó helyre vagy marad a raktári vagy mekis melók. Ezekkel viszont csak létminimumot kap az ember ami Londonban nem elég. Ennyiből nagyon nehéz megélni. Én nem szerettem Londonban élni, mert mindenki tapos, és sokan eladnák az anyjukat is 10 fontért. Vidéki angol városban sokkal jobb az élet
5/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy gazdasági pályán? Diplomával?
2014. nov. 24. 23:49
6/7 anonim válasza:
meki :D :D :D
ezért támogatom h ha itthon tanulsz közpénzen fizesd vissza ha külföldre mész
7/7 anonim válasza:
Ha jo szakmad van amivel el is tudsz helyezkedni akkor a fizetes miatt megeri, meg jol mutat a cv-ben. Egyebkent London nem veletlen tranzitvaros, azaz jonnek-mennek az emberek. hosszu tavon szerintem millio jobb hely van akar Europan belul is. En 3 evet huztam ott le, iden koltoztem el vegre, pedig nem kerestem rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!