Kezdőoldal » Utazás » Európa » London, Párizs, Berlin vagy...

London, Párizs, Berlin vagy Amszterdam?

Figyelt kérdés
Egyik városban sem voltam még, de az egyikben szívesen eltöltenék egy hosszú hétvégét.

2014. nov. 15. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindegyikben eltöltöttem már néhány hetet/hónapot különböző munkák és projektek miatt. Egyedül Amszterdamba vágyom vissza. Sőt, tulajdonképpen Amszterdam az egyetlen európai város ami még számomra még dobogós a világ városai között.

25/F

2014. nov. 15. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezek kozul mindegyikben voltam, Londonban 3 evet eltem is.

Osztom az 1. valaszolo velemenyet, ezek kozul Amszterdam az ahova szivesen barmikor visszamennek, akar oda is koltoznek.

2014. nov. 16. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Még egy szavazat Amszterdamra.
2014. nov. 16. 01:56
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Egyikben sem voltam és egyekbe sem mennék el még ingyen sem.

Viszont ajánlom Rómát,Isztambult, Szentpétervárt, Liszabont, Madridot, Barcelonát ezek mindegyike jobb város mint amit felsoroltál.

2014. nov. 16. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
#4 Elképesztő nagy koponyára vall, hogy úgy szólod le őket, hogy nem is járták ott. Az általad felsoroltakban is jártam már, és persze Róma tényleg legfelsőbb ligás, illetve a három spanyol város is szép, de ha egyet látsz, akkor kb mindet láttad. Amszterdam nekem továbbra is különleges valamiért (és nem a drogok miatt). Számomra szintén még "különleges" Hong Kong, nem tudnám megmagyarázni, hogy miért. Ízlések és pofonok. De nem szólnék le egyetlen helyet sem úgy, hogy azt sem tudom milyen.
2014. nov. 16. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Amszterdamot mondom, mert szerintem a másik háromra nem elég egy hosszú hétvége.
2014. nov. 16. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
5. Te szerencsétlen, ilyen kérdésekre csak szubjektív választ lehet adni, ha tudod az mit jelent. Hong Kong szintén nem érdekel, mivel nem érdekelnek a modern betondzsungelek, pár száz kilométerre jártam tőle de eszembe sem jutott oda menni.
2014. nov. 16. 13:48
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 Értem, tehát te direkt elkerülöd a világvárosokat, hogy aztán látatlanba leszóld őket. Ez nem szubjektív értékítélet, hanem egy agresszívkismalac faszkodás.
2014. nov. 16. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!