Nosztalgiavonattal Bécsbe?
Ez egy kitűnő ötlet, a MÁV Nosztalgia vonataival eddig mindig elégedett voltam. A csalódások elkerülése végett: ne számíts nosztalgikus hangulatra és régi járművekre. Ez egy élményvonat, a cél a kikapcsolódás és a szórakoztatás.
Arra is készülj, hogy egyik-másik társaság a vonaton fel fog önteni a garatra :)
A vonatok tiszták és kényelmesek, a WC-k rendben vannak. Érdemes pálinkát vagy süteményt vinni, úgy könnyebb összebarátkozni az utastársakkal. Meg a nyereményjáték miatt legyen toll nálatok. De a legfontosabb dolog amit vinni kell, az a jókedv!
Kedves válaszoló, nagyon szépen köszönöma válaszodat-megnyugodtam :)
Igen,mi is vinni fogunk egy kis sütikét,meg itőkát-persze csak mértékkel :)
Azt honnan lehet tudni, hogy ki fog fellépni az Orfeum kocsiban?És az étkezőkocsit hogyan lehet igénybe venni?Ott lehet rendelni reggelit,vagy vacsorát?Vagy ha rendeltünk volna menüt,akkor azt ott fogyaszthattuk volna el?-mert ez nem tiszta nekem,hogy azt ki használhatja?
Bécsben van olyan WC, ami annyira kultúrált, hogy Mozart zene szól. :-)
Ha jól emlékszem, a Hundertwasserhaus közelében volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!