Ha most elutazhatnátok Lengyelországba (Krakkó), akkor miért?
Figyelt kérdés
Pár mondatban összefoglalva, miért szeretnéd látni lengyelországot2014. nov. 2. 00:48
1/6 anonim válasza:
Lengyelországba még csak és kizárólag konferenciák miatt mentem, nem tudom elképzelni, hogy önszántamból, önköltségen ilyet csináljak.
2/6 anonim válasza:
Én sosem voltam Lengyelországba, és ha most mehetnék akkor csak azért, mert ismeretlen ország számomra, és szeretném megismerni az ország szépségét, kultúráját. Hallottam, hogy szép ország, de jó lenne ha az ember a saját szemével is láthatná.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. nov. 2. 18:39
4/6 anonim válasza:
Kicsit hamar sötétedik novemberben, de nagyon kellemes napsütéses városnéző idő van, ha szereted a történelmi városok hangulatát akkor egész jó kirándulás lehet belőle és este is van élet az Óvárosban és a Kazimierzen.
5/6 anonim válasza:
Én most voltam (két hete) rövid időn belül harmadszor is...
Ha még nem voltál akkor az alábbi (közeli) látnivalókat ajánlom:
Auswitz és Birkenau bár ez egy kicsit távolabb van (kb 50km) - történelem miatt
Wieliczka (kb.10km)-lemenni a sóbányába
Krakkó belvárosa is szép ( a vár, főtér, zsidónegyed)
6/6 anonim válasza:
Krakkó az egyik kedvenc városom!
- barátságosak az emberek
- rengeteg látnivaló, gazdag történelem, mégis élő, pezsgő hangulat
- szeretik a magyarokat
- nagyon jó és olcsó ételeik vannak
- csodaszép a város környéke is (Wieliczka, Magas-Tátra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!