Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha Romániában vagy Ukrajnában...

Ha Romániában vagy Ukrajnában jártok ti is nagyon jól érzitek magatokat és legszívesebben ott maradnátok?

Figyelt kérdés
Valahogy olyan nagy szabadság van ezekben az országokban Magyarországhoz képest, nem lebeg az emberek feje felett Damoklész kardjaként Brüsszel meg az Orbán hülye korlátozásai, szabadságellenes intézkedései. Olyan, mintha Magyarországon járnál a 90-es évek elején.

2014. okt. 31. 01:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A kettovel elottem szoloig senkinek nem tunt fol, hogy Romania mar 2007 ota az Europai Unio tagja?

Amugy jo hely Romania. Imadom a plazaikat xD

2014. nov. 2. 20:32
 12/13 anonim ***** válasza:
24%

reszletezzetek mar: mi a jo romaniaban es ukrajnaban?

bulizni? hol? kivel?

jartam vagy otszor otszor mind a ket orszagaban,megloptak

sot rabolni probaltak.pedig 190 magas sportos es jozan voltam. szoval nem vagyok egy nacionalista,de nalunk jobb,

azt hiszem szinte minden.

talan a termeszet szebb ott.

2014. dec. 12. 06:03
 13/13 demonlord90 ***** válasza:
100%

Ukrajna egy jó hely, tényleg egy kicsit, mintha visszautaznék az időben. Az árak pofátlanul olcsóak, mind a közlekedés, mind a cigi, az ital és az ételek (egy része), illetve a szállások is. Az ország tele van látnivalókkal, nagyon szépek a lányok is. Az emberek mentalitása pedig más.

Példának okáért, ha egy nagyvárosban (Kijev/Odessza), csúcsidőben a buszon (Marsrutka) leghátulról előre küldesz egy nagyobb címletet (50 grivnya pl), az 10-15 kézen keresztül előre jut, a visszajáró pedig ugyanígy vissza, anélkül, h egy fillér is hiányozna belőle. Ha nem legalább 10 ilyet láttam volna, el se hinném.

A kérdés végére válaszolva nem, azért nem maradnék ott ismervén a körülményeket. A fizetések nagyon alacsonyak s pár alapvető dolog (pl ingatlan, autó) ugyanannyiba kerül, mint Budapesten.

2015. jan. 30. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!