Ha Romániában vagy Ukrajnában jártok ti is nagyon jól érzitek magatokat és legszívesebben ott maradnátok?
A kettovel elottem szoloig senkinek nem tunt fol, hogy Romania mar 2007 ota az Europai Unio tagja?
Amugy jo hely Romania. Imadom a plazaikat xD
reszletezzetek mar: mi a jo romaniaban es ukrajnaban?
bulizni? hol? kivel?
jartam vagy otszor otszor mind a ket orszagaban,megloptak
sot rabolni probaltak.pedig 190 magas sportos es jozan voltam. szoval nem vagyok egy nacionalista,de nalunk jobb,
azt hiszem szinte minden.
talan a termeszet szebb ott.
Ukrajna egy jó hely, tényleg egy kicsit, mintha visszautaznék az időben. Az árak pofátlanul olcsóak, mind a közlekedés, mind a cigi, az ital és az ételek (egy része), illetve a szállások is. Az ország tele van látnivalókkal, nagyon szépek a lányok is. Az emberek mentalitása pedig más.
Példának okáért, ha egy nagyvárosban (Kijev/Odessza), csúcsidőben a buszon (Marsrutka) leghátulról előre küldesz egy nagyobb címletet (50 grivnya pl), az 10-15 kézen keresztül előre jut, a visszajáró pedig ugyanígy vissza, anélkül, h egy fillér is hiányozna belőle. Ha nem legalább 10 ilyet láttam volna, el se hinném.
A kérdés végére válaszolva nem, azért nem maradnék ott ismervén a körülményeket. A fizetések nagyon alacsonyak s pár alapvető dolog (pl ingatlan, autó) ugyanannyiba kerül, mint Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!