Mivel lehet a legolcsóbban eljutni Párizsba?
Figyelt kérdés
Repülő, vonat vagy busz?2014. okt. 27. 10:25
1/5 anonim válasza:
Nézd meg mindegyik ajánlatot, és megtudod.
2/5 anonim válasza:
Repülő! Alapból már 10-20 000 körül retúrjegy van vagy akár olcsóbban is na meg nagyságrendekkel kényelmesebb és gyorsabb.
3/5 anonim válasza:
Repulo, fapados, annal olcsobb nemigen van, hacsak nem stoppolod vegig az utat
4/5 A kérdező kommentje:
Már nézegettem árakat, nekem is a repülő lenne a legjobb viszont akárhol néztem mindenhol elég drága volt. A legolcsóbb amit találtam, ott az odaút volt kb 10.000 a visszaút meg 40.000. Miért ilyen nagy az eltérés? (Lehet, hogy hülye kérdés de még sosem repültem így foggalmam sincs, hogy működik ez az egész.)
2014. okt. 27. 11:40
5/5 anonim válasza:
Ha szerinted sok 40 ezer Párizsba repülővel, akkor menj autóval es költhetsz 600 euró benzint oda vissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!