Németországba kell útlevél vagy elég a személyi?
Figyelt kérdés
19 vagyok, ha kimennék néhány napra látogatóba valahova, elég lenne személyi vagy mindenképp kell útlevél?2014. okt. 23. 22:01
11/16 anonim válasza:
Elég nagy baj van akkor, ha 19 évesen nem tudod és nem is érdekel, hogy mi az az EU, kik a tagjai és ez milyen előnyökkel jár. Ez ALAPműveltség... Burokban élsz, vagy mi?
12/16 A kérdező kommentje:
Lehet.
2014. okt. 25. 19:40
13/16 anonim válasza:
Azért azt tegyük hozzá hogy nem árt ha van útleveled sajnos:) Ugyanis mit csinálsz akkor ha egy rossz fej rendőr azt mondja a személyidre hogy hamis mert ő olyat nem látott hogy fordítva van rajta a dátum:) vagy ha egy banknál ketté akarják vágni az iratot mert hamis hiszen nincs ilyen ország:) Szóval nem árt ha van útlevél sajnos ...
14/16 anonim válasza:
Nem kell útlevél !!!! Elég a személyi igazolvàny ! Tudom ,hiszen itt élek Németorszàgban .
15/16 anonim válasza:
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az út során (Budapestről Németországba) mennyire nézik át a csomagokat? Kereső kutyával például az út során legalább egyszer fogok e találkozni valahol? Az egy dolog, hogy szabadon lehet közlekedni unión belül, na de azért egyik országból a másikba csak van valami ahol ellenőrzik, hogy nincs e mondjuk a csomagjaimban kábítószer elrejtve vagy hasonló...
16/16 anonim válasza:
# 15
Nincs ilyen, hiszen nincsen határellenőrzés. Kivételes esetekben ideiglenesen visszaállítják a határellenőrzést, de akkor is legfeljebb szűrőpróbaszerűen fogják valakinek átkutatni az autóját, nagyon kicsi ilyesmire az esély, egyébként csak elkérik az iratokat és kész. Kereső kutyát meg felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!