Ti hova mennétek ezek közül a párotokkal?

Róma számunkra egy olyan város, amit "talonba tettük", és még várunk egy különleges alkalomra:)
Amszterdamot választanánk, esetleg Krakkót - az óvárosok hangulata miatt. Már sok barátunk volt Hollandiában, és mindenki csupa jót mondott:) Oda egy kicsivel hosszabb utat képzelnénk el, mondjuk 5 napot, míg Krakkóra egy hosszú hétvégét szánnánk.
Brüsszel egyikünket sem vonz.

mindegyikbe jártam..Brüsszel, Amszterdam...Krakko..hmm...böf.
Roma talán érdekesebb.

Mi is Krakkóba mennénk, mert a többi három városban már voltunk.
Amszterdamban csak fél napot, de annyi bőven elég is volt belőle.
Brüsszel is elment, a városban csak 2 napot voltunk, annyi idő alatt mindent meg lehetett nézni. Elmentünk még onnan Brugge-be, na az nagyon megérte, nagyon szép és hangulatos város. Brüsszel egyébként nem egy szép város, a sok bevándorló tönkretett mindent...
Rómát egyszer megéri megnézni, de én többet nem vágyódom oda. A műemlékek szépek, azért érdemes odamenni, de engem teljesen lehangolt az a rengeteg zaklató ázsiai bevándorló :( Mindenhol ott voltak...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!