Budapestről Bajsára (Szerbia), hogy lehet leutazni?
Figyelt kérdés
Néztem mindenféle menetrendeket... vonat, busz, de nem értem, hogy lehet lejutni. Mivel nem Magyarország ezért gondoltam, h volán meg MÁV oda nem visz el, de akkor hol és hogy kéne átszállni?2014. okt. 6. 21:52
1/2 anonim válasza:
Budapestről Szabadkára 7.00-kor indul busz, ez 11.35-re ér oda. Szabadkáról 13.30-kor indul busz Topolyára, és 14.10-re érkezik. Topolyáról 14.20-kor indul busz Bajsra.
Vonattal is el lehet jutni, a Keletiből 13.05-kor indul az Avala EuroCity, ez 17.52-re ér Topolyára (Backa Topola), onnan 17.55-kor és 20.00-kor indul busz Bajsára.
szerb vasút menetrendje:
szerb autóbusz menetrend:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2014. okt. 8. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!