Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londoni egyhetes út?

Londoni egyhetes út?

Figyelt kérdés
Iskolából mennénk, nagyon szeretnék menni. A tapasztalataitokra lennék kíváncsi, hogy éreztétek magatok, elég drága, megéri? :)

2014. szept. 28. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Drága, zsúfolt program, kutyafuttában gyorsan mindent, nem repülő->hosszú, unalmas buszos út.

Nem éri meg. Szépen megbeszéled anyukáddal / apukáddal, hogy nyáron menjetek el, van olcsó repülőjegy, kerestek egy olcsó szállást. Megnéztek kényelmesen néhány dolgot, lesz időtök. iskolával nem mennék.

2014. szept. 28. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:

London nem olyan drága, ha boltból eszel és tömegszállásra mész aludni, ahol sok ágy van egy szobában.

Veszel fapados repülőjegyet, skyscanner.hu-n ki lehet nézni mikor melyik társasággal érdemes menni, előre foglalsz valami reptéri transzfert a városközpontba, mert így olcsóbb, mint ott helyben felülni valami buszra/vonatra a reptérre, (taxi az csillagászati áru), és lényegében ennyi.

Londonban a legtöbb látványosság ingyenes. A hagyományos angol dolgok, mint a Trafalgar Square, a City stb. közterületek, a város New York-szerű multikultúrális vibrálásának átérzéséhez nem kell pénz, sok múzeum ingyenes csak sorba kell állni.

A Tower meg a Madame Tussaud fizetős, de kb. ennyi.

Ott se mindenki gazdag, vannak TESCO-k, a túlárazott turista-puboknál amúgyis autentikusabb beülni valami kelet-londoni munkáslebújba, vagy a kínai negyedben egy ázsiai kajázdába.

2014. szept. 29. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Iskolából,vagy iskolával? Nem mindegy. Ki szervezi? Ettől sok függ.

Most is lehet menni, de késő tavasztól kora őszig szebb, élvezetesebb, főleg ha sok szabadtéri programot iktatsz be. A költségek jelentősen függenek a szokásaidtól. Van gyors étkező, bolt, tehát az étkezést olcsón is megúszhatod. Mint nálunk, csak gazdagabb választékkal. A szállás többnyire drága, de ott is vannak iskolák, kollégiumok. A belépők jóval drágábbak, mint nálunk, 1-8 font, függ a helytől. Pontosabb összegeket csak pontos program ismeretében lehet mondani. Ha viszont érdekel a város, akkor busszal egy hétre nem szabad menni. Legfeljebb 2 napot lesztek ott, és kegyetlenül unalmas és fárasztó. Repülővel éppen határeset, magamtól úgy 10 napra mennék.

2014. szept. 30. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy hét Londonra bőven elég. Mindent persze nem lehet megnézni ennyi idő alatt, de ahhoz elegendő, hogy láss minden kiemelkedőt, meg ami téged különösen érdekel.
2014. okt. 3. 22:35
 5/5 anonim válasza:
Érdemes! Én már tavaly voltam és ez egy életre szóló élmény igaz kicsit drága de ha kiszámolod hogy mi mennyibe kerül (mert Londonba drágák a belépök) akkor nem is annyira vészes..én szerintem ha megtehetitek (ki tudjátok fizetni) akkor mindenképp menyj! :)
2014. okt. 6. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!