Spanyolországi magyarok: beszélnétek az ottani helyzetről?
Figyelt kérdés
Milyenek most ott az átlagos életkörülmények? Tényleg akkora az elszegényedés és egyre nagyobb az idegengyűlölet, mint ahogy mondják? Mennyire lehet ott külföldiként boldogulni? Milyenek a lakások, az emberek, az intézmények (iskola, kórház stb.)?
Google street view-ban nézegetve minden olyan fejlettnek és tisztának tűnik, a városok kb. olyanok, mint Ausztriában. Persze vidéken vannak elmaradott részek, mint mindenhol, de nekem nem úgy tűnik, mintha rosszabb lenne Magyarországnál. De örülnék, ha ezt kint élők erősítenék vagy cáfolnák meg.
2014. szept. 24. 14:59
1/1 anonim válasza:
2,5 év után költöztem el Spanyolországból. A válság óta a munkaerőpiac szinte halott. Akinek van állása, annak is jelentősen kevesebbet ér a bére, mint előtte. Idén március óta Angliába költöztem, ide hoztam át a vállalkozásomat. Spanyolország mellett, Írország az ami nagyon megszenvedte a válságot, nagyon nehéz munkát találni, vállalkozások helyzete is egyre nehezebb. Idegengyűlöletet én magam nem tapasztaltam. Lakások most már a fizetésekhez képest is drágák. Válassz másik célpontot ha teheted, mert nem egyszerű a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!