Lehet egyedül 18 év alatt repülőn utazni szülői igazolás nélkül?
Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 18:23
2/8 anonim válasza:
Folytatom. Szóval lehet, de csak 16 éves kortól. Ha annál fiatalabb vagy akkor már kell szülői igazolás.
3/8 anonim válasza:
Mennyivel 18 év alatt? Melyik légitársasággal?
4/8 A kérdező kommentje:
14 vagyok és úgy nem lehet hogy 16 éves kísérővel? Vagy úgy is kell az igazolás? :/
2014. szept. 23. 18:32
5/8 anonim válasza:
Légitársaságfüggő !
Én simán mehettem 14 évesen egyedül anno.
De valahol csak 16 felett lehet, légitársaság honlapján nézelődj.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. szept. 23. 19:21
7/8 anonim válasza:
Wizzairnél már mehetsz 14 évesen, Ryanairnél pedig mehetsz 14 évesen ha van egy legalább 16 éves kísérőd (irtad, hogy van ilyen, tehát azzal is mehettek). Van pár társaság ahol már 12 évesen is mehetsz egyedül.
Mivel 16 évesen már jó eséllyel bármelyik társasággal mehetsz egyedül így 14 és 16 éves együtt is mehet jó eséllyel bármelyik társasággal. (Mivel ha 16 éves már felnőtt, önálló utasnak számít, akkor utastársnak vihet magával 14 vagy akár fiatalabbat is. Pl. wizzairnél 14-től lehet egyedül utazni, tehát adott esetben egy 14 éves utazhat akár 2-3 éves gyerekkel is együtt, felnőtt nélkül.)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. szept. 24. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!