Milyen lehetőségeim vannak eljutni álmaim országába, ha kevés pénzem van csak, és nincs ismerős, akihez mehetnék?
Nagyon szeretnék jövő nyáron vagy ősszel elutazni 7-10 napra álmaim országába, de nincs ott ismerősöm, akihez mehetnék.
Átnéztem jópár utazási iroda weboldalát is, és nagyon alig szerveznek oda utazást, meg ami van, az sem feltétlenül arra a részére, ahová menni szeretnék. Illetve, ami van az kb 600 ezer fejenként :(
Én még sosem szerveztem utazást, nyaralást, egyáltalán nem vagyok képben, hogyan működik ez.
Egyébként konkrétan Norvégiáról van szó.
Veszel repülőjegyet, szállást keresel couchsurfing oldalon ingyen.
bravofly.hu oldalon találsz mindenféle repjegyet.
Arra viszont készülj fel, hogy Norvégia a legdrágább európai ország. Két pizzáért és két üdítőért 32ezer forintnak megfelelő koronát fizettünk egy sima étteremben. Szóval nagyon drága ott minden. Egy pulóvert néztem egy ruhaboltban, százezer forint volt.
Ha leragadsz az utazási irodáknál, valamit rosszul csinálsz.
Akkor elsuhant melletted a világ internetestül, mobil telefonostul, facebookostul, berestül.
Manapság mindent megkapni a neten. A repülőjegyre, a szállásra is vannak normális megoldások.
Ébresztő!
utolsó, ezen rajta vagyok már egy ideje, de nem megy könnyen, mert alapból nehezen barátkozó típus vagyok
már kb bárkivel elbeszélgetek simán norvégul, lassan 1 éve tanulom a nyelvet
Kérdező, én lehet csatlakoznék hozzád.
Nagyon szeretnék kijutni,de úgy vagyok mint te.
Ha gondolod írj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!