Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen lehetőségeim vannak...

Milyen lehetőségeim vannak eljutni álmaim országába, ha kevés pénzem van csak, és nincs ismerős, akihez mehetnék?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék jövő nyáron vagy ősszel elutazni 7-10 napra álmaim országába, de nincs ott ismerősöm, akihez mehetnék.

Átnéztem jópár utazási iroda weboldalát is, és nagyon alig szerveznek oda utazást, meg ami van, az sem feltétlenül arra a részére, ahová menni szeretnék. Illetve, ami van az kb 600 ezer fejenként :(

Én még sosem szerveztem utazást, nyaralást, egyáltalán nem vagyok képben, hogyan működik ez.

Egyébként konkrétan Norvégiáról van szó.

2014. szept. 19. 10:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Norvégia baromi drága hely. Próbálkozz couch surfinggel, és keress valakit aki elvisz kocsival ha beszállsz a benzinpénzbe (vannak ilyen oldalak, talán telekocsi?).
2014. szept. 19. 11:22
 2/11 anonim ***** válasza:

Veszel repülőjegyet, szállást keresel couchsurfing oldalon ingyen.

bravofly.hu oldalon találsz mindenféle repjegyet.

Arra viszont készülj fel, hogy Norvégia a legdrágább európai ország. Két pizzáért és két üdítőért 32ezer forintnak megfelelő koronát fizettünk egy sima étteremben. Szóval nagyon drága ott minden. Egy pulóvert néztem egy ruhaboltban, százezer forint volt.

2014. szept. 19. 11:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, csak én Svédországgal, aztán megoldottam. Neten megismerkedtem svéd emberkékkel és mikor mondtam hogy megyek oda nyaralni akkor nagyon kedvesek voltak, felajánlották, hogy lakhatok náluk, vagy egyik ismerősüknél. És végül kimentem, 5 hétig voltam ott 4 helyen laktam, tök ingyen. Elvittek bulizni, kaját is kaptam, sokat nem kellett költenem... sőt szinte semmit. Csak oda-vissza utat, amit úgy oldottam meg hogy egy fórumon találtam két embert aki megy ki és írtam nekik hogy beszállok a benzinpénzbe.
2014. szept. 19. 12:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyéni utat szervezz, és hostelt nézz.
2014. szept. 19. 12:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2014. szept. 19. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha leragadsz az utazási irodáknál, valamit rosszul csinálsz.

Akkor elsuhant melletted a világ internetestül, mobil telefonostul, facebookostul, berestül.

Manapság mindent megkapni a neten. A repülőjegyre, a szállásra is vannak normális megoldások.

Ébresztő!

2014. szept. 19. 15:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindig is csodálkoztam, amikor valakinek (sokan vannak) Norvégia az álmai országa, noha soha nem volt ott. Gyere csak ide, hamar megutálod...
2014. szept. 20. 09:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de ha Norvégia az álmaid országa, akkor kezdj el norvégül tanulni, és ha már tudsz valamennyire, akkor próbálj meg levelezőpartnert keresni, előbb te hívd meg ide az illetőt, és lehet, hogy legközelebb (ill. majdnem biztos) ő hív meg téged. De ez lehet azonos nemű partner is, főleg, ha lány vagy. Ne fiú-lány kapcsolatot akarj így kialakítani, csak egy barátságot, egy ismerőst szerezni.
2014. szept. 20. 12:39
 9/11 A kérdező kommentje:

utolsó, ezen rajta vagyok már egy ideje, de nem megy könnyen, mert alapból nehezen barátkozó típus vagyok

már kb bárkivel elbeszélgetek simán norvégul, lassan 1 éve tanulom a nyelvet

2014. szept. 20. 16:43
 10/11 anonim válasza:

Kérdező, én lehet csatlakoznék hozzád.

Nagyon szeretnék kijutni,de úgy vagyok mint te.

Ha gondolod írj.:)

2014. dec. 25. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!