Hogyan lehet eljutni Mariborba?
Van valamilyen ésszerű menetidejű út az autón kívül?
Busztárjáratot nem találtam,vonat menetideje meg irreálisan hosszú. Vagy csak én siklottam el valami felett?:)
Vonat. A Déliből van közvetlen járat Mariborba.
Őőő... durván 9 órás az út, de az vonaton nem számít annyira vészesnek... Győrbe Bp-ről nincs 2 óra az út akár busz, akár vonat. Egerbe, ami azonos távolság 4 órás út... szóval így nézve 9 órás út nem vészes. Bár lehet ECvel menni, méregdrágán is, de zágráb felé, ha jól tudom... akkor meg már kocsival lehet olcsóbban megúszod, pláne ha telekocsi-val útba ejtesz pár embert ;)
Home2rio kereső azt mondja, hogy van buszjárat is, 30ezer ft, és kb 4:30 az út, Eurobusway oldalán lehet érdeklődni. (csak súgok, de annyiért repülővel is oda lehet ugrani :D )
Igazából célszerű ha olcsón és jól akarsz utazni, érdeklődni mávnál és a busztársaságoknál, hogy egy határ közeli városig elmenni (szerintem Nagykanizsa lenne a legjobb) és onnan keresni járatot. Onnan nem lehet olyan vészes, távolságot nézve sem.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!