Olaszországban (Bibione) milyen árban vannak az éttermek?
étterme válogatja
8 euro egy pizza vagy több
9-12 euro egy főétel vagy több
Én Olaszországban vagyok épp, bár más városokban jártam.
Olyan 10-12 euró körül vannak az egytálételek.
Egy szelet pizza (jóval nagyobb, mint az otthoni) 3,6 euró volt Milánóban, központi turista-helyen.
Tészta-fagyi, vagy süti combokat láttam, hogy reklámoztak olyan 12-15-20 körül, attól függően, mi volt még benne (pl. üdítő is)
Egy szendvics, egy üdítő és egy gyümölcssaláta 6 euró volt szintén Milánóban, míg Velencében egy gyümölcssaláta önmagában 1-2 euró körül mozgott. (Bár ez nem étterem, hanem utcai árus.)
Nem szabad központi helyen enni, és akkor olcsóbb...Ahol látod, hogy küllemében puccos, flancos a hely, és olyanok ülnek benn akiken süt a Gucci ing meg a Prada öltöny, oda sem szabad beülni.
Az ilyen egyéb helyeken, ahol viszonylag tömeg van, egyszerűbb emberek majszolják a pizzát, ezt azt, oda kell bemenni.
Velence esetében Mestrében kell enni, de semmiképp nem a Szent Márk téren, mert ott csak horror árú dolgok vannak.(Ezt azért írtam le, mert közel van). Konkrét éttermek, kocsmát nem tudok, de a táblákon, a külcsínen úgyis látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!