Kezdőoldal » Utazás » Európa » Olaszországban (Bibione)...

Olaszországban (Bibione) milyen árban vannak az éttermek?

Figyelt kérdés
Gondolok itt egy pizzára és pár tipikus ételre :) Segítenétek egy kicsit az árakban?

2014. aug. 20. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:

étterme válogatja

8 euro egy pizza vagy több

9-12 euro egy főétel vagy több

2014. aug. 21. 00:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Én Olaszországban vagyok épp, bár más városokban jártam.

Olyan 10-12 euró körül vannak az egytálételek.

Egy szelet pizza (jóval nagyobb, mint az otthoni) 3,6 euró volt Milánóban, központi turista-helyen.

Tészta-fagyi, vagy süti combokat láttam, hogy reklámoztak olyan 12-15-20 körül, attól függően, mi volt még benne (pl. üdítő is)

Egy szendvics, egy üdítő és egy gyümölcssaláta 6 euró volt szintén Milánóban, míg Velencében egy gyümölcssaláta önmagában 1-2 euró körül mozgott. (Bár ez nem étterem, hanem utcai árus.)

2014. aug. 21. 05:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem szabad központi helyen enni, és akkor olcsóbb...Ahol látod, hogy küllemében puccos, flancos a hely, és olyanok ülnek benn akiken süt a Gucci ing meg a Prada öltöny, oda sem szabad beülni.

Az ilyen egyéb helyeken, ahol viszonylag tömeg van, egyszerűbb emberek majszolják a pizzát, ezt azt, oda kell bemenni.

Velence esetében Mestrében kell enni, de semmiképp nem a Szent Márk téren, mert ott csak horror árú dolgok vannak.(Ezt azért írtam le, mert közel van). Konkrét éttermek, kocsmát nem tudok, de a táblákon, a külcsínen úgyis látod.

2014. aug. 21. 08:51
 4/4 anonim válasza:
Normal pizza 5euro.csaladi 10.fagyi 1,20 de nagyon finom.fel liter coca cola2,50!!! Az ettermekben 10eurotol kezdodnek az etekek.mult heten jottem haza
2014. aug. 23. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!