Melyik utazási irodával érdemes Saltiba utazni?
Figyelt kérdés
Mikor foglaljam le az utat?junius közepén jó idő van már? Mennyiből tudok kihozni egy nyaralást utazással mindennel eggyütt?1 hétről lenne szó.Tényleg nagyon szép Salti? Melyik apartmant válasszam? Ha valaki tud kérem válaszóljon gyorsan.Köszönöm! Vagy esetleg másik buszos utazást ajánlanátok,görögbe?2010. jan. 15. 10:25
1/2 anonim válasza:
neckermannak nagyon jó ajánlatai vannak egy ill kéthetes ottartózkodásra Görögországba, kifejezetten sartiba nem tudom milyen árban vannak, de akár Korfura, vagy Rodoszra, repülővel illetékkel transzferrel, egy hét szállás, étkezéssel 130ezer per fő. Ha most foglalsz február közepéig. Onnan tudom h nemrég voltam az irodába érdeklődni :)
2/2 anonim válasza:
mi is kínálunk más irodák ajánlatait, pl neckermann.
én Tensis vagyok. A nagy irodák az összes irodával kapcsolatban állnak.
Most vannak előfoglalási kedvezmények, nyáron pedig last minute utak. Előfoglalásban az a jó, hogy van miből választanod. Last minute-ban lehet ugyenez az út 2-5000 Ft-al drágább lesz, és nem lesz választék. Mérlegelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!