Mi a véleményetek a Gyilkos-tóról Erdélyben?
Figyelt kérdés
Én csak képeket láttam, mert nagyon érdekel, szeretnék oda egyszer elmenni, de szép, mégis valahogy hátborzongató!:)2010. jan. 14. 22:30
1/12 anonim válasza:
Nekem lehet hogy Júniusban esélyem lesz meglátogatnom. :)
Remélem sikerül. :)
Amúgy képekről megítélve nagyon kultikusan néz ki.
3/12 anonim válasza:
Nagyon ajánlom és a Békás szorost is!Nekem bejött, nem mindennapi látvány, hogy a tóból facsonkok állnak ki.
5/12 anonim válasza:
Gyönyörű a környezete, és tényleg hátborzongató, ahogy a farönkök kiállnak a mélyzöld vízből. :) Egyre figyelj, ha utazol, kb. 2 hónappal el van maradva az időjárás.. Mi áprilisban voltunk, és februári hideg volt.. nagyon fel kellett öltözni. Júniusban lesz olyan áprilisnak megfelelő időjárás. (ezt egy helybéli bácsi mondta nekünk).
6/12 anonim válasza:
Nagyon szép hely, ha van rá lehetőséged mindenképpen menj el, és ahogy egy előttem szóló írta, a Békás-szorost se hagyd ki!
7/12 anonim válasza:
Én tavaly előtt voltam, nagyon szép:) Mi csónakáztunk is rajta. És én is ajánlom a Békás-szoros-t
8/12 anonim válasza:
Szerelem első látásra. Nincsen rá szó.
9/12 anonim válasza:
Láttam róla képeket, tényleg nagyon szép, de mikor ott voltunk pont egy hete esett az eső, úgyhogy az egész tiszta sár volt, barna víz, és magas volt a vízszint. Alig látszottak ki a fatörzsek. :S Pont azt kellett kifognunk. De érdekes volt.
10/12 anonim válasza:
Gyönyörű! Mi meg föl is mentünk a közvetlen felette lévő csúcsra, ahol ráláttunk a tóra.
És amikor ott voltunk pont jött egy vihar, így még hátborzongatóbb volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!