Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi a véleményetek a Gyilkos-tó...

Mi a véleményetek a Gyilkos-tóról Erdélyben?

Figyelt kérdés
Én csak képeket láttam, mert nagyon érdekel, szeretnék oda egyszer elmenni, de szép, mégis valahogy hátborzongató!:)
2010. jan. 14. 22:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem lehet hogy Júniusban esélyem lesz meglátogatnom. :)

Remélem sikerül. :)

Amúgy képekről megítélve nagyon kultikusan néz ki.

2010. jan. 14. 22:35
 2/12 anonim ***** válasza:
szép :)
2010. jan. 14. 22:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyon ajánlom és a Békás szorost is!Nekem bejött, nem mindennapi látvány, hogy a tóból facsonkok állnak ki.
2010. jan. 14. 23:12
 4/12 anonim ***** válasza:
sztem is szép
2010. jan. 14. 23:18
 5/12 anonim válasza:
100%
Gyönyörű a környezete, és tényleg hátborzongató, ahogy a farönkök kiállnak a mélyzöld vízből. :) Egyre figyelj, ha utazol, kb. 2 hónappal el van maradva az időjárás.. Mi áprilisban voltunk, és februári hideg volt.. nagyon fel kellett öltözni. Júniusban lesz olyan áprilisnak megfelelő időjárás. (ezt egy helybéli bácsi mondta nekünk).
2010. jan. 14. 23:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Nagyon szép hely, ha van rá lehetőséged mindenképpen menj el, és ahogy egy előttem szóló írta, a Békás-szorost se hagyd ki!
2010. jan. 15. 00:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Én tavaly előtt voltam, nagyon szép:) Mi csónakáztunk is rajta. És én is ajánlom a Békás-szoros-t
2010. jan. 15. 00:22
 8/12 anonim válasza:
Szerelem első látásra. Nincsen rá szó.
2010. jan. 15. 00:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Láttam róla képeket, tényleg nagyon szép, de mikor ott voltunk pont egy hete esett az eső, úgyhogy az egész tiszta sár volt, barna víz, és magas volt a vízszint. Alig látszottak ki a fatörzsek. :S Pont azt kellett kifognunk. De érdekes volt.
2010. jan. 15. 08:11
 10/12 anonim válasza:

Gyönyörű! Mi meg föl is mentünk a közvetlen felette lévő csúcsra, ahol ráláttunk a tóra.

És amikor ott voltunk pont jött egy vihar, így még hátborzongatóbb volt:D

2010. jan. 16. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!