Melyik országban lehet a legideálisabban élni Európán belül?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy tiszta, fejlettebb, politikailag rendezettebb helyen élni, átlagosan boldogabb és intelligensebb emberek között. Mit gondoltok, Európában hol találnék ilyen országot? Én Hollandiával szimpatizálok. Sok városban jártam Franciaországon és Svájcon belül, ezek nekem kicsit unalmasak voltak, bár így, hogy már régóta Budapesten tartózkodom, ezek is hiányoznak...2014. aug. 6. 15:14
1/4 anonim válasza:
Finnország, Svédország, Dánia, Norvégia, nekem még ezek szimpatikusak.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezek mondjuk nekem is nagyon, de elriaszt a hideg. Bár áldozatokat kell hozni. :D
2014. aug. 6. 15:18
3/4 anonim válasza:
Kinek mi az ideális...
Egy kormánypárti milliárdosnak Magyarország.
4/4 anonim válasza:
Németország az összes szempontodnak megfelel. Kulturált, rendezett hely, precíz, kedves nép. Dánia és Svédország hasonlít hozzá, de ha ezek nem tetszenek, Ausztria nyugatabbi részén is el lehet kellemesen élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!