7-8 száz euró költőpénzből ki lehet jönni 4 napig a
Francia Riviérán? Mondjuk úgy, hogy nem mekiben eszünk.
Ketten mennénk.
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 14:07
1/9 anonim válasza:
Ha az megnyugtat, annyi pénzből kihozok kétszer egy hét Családi nyaralást 4 főre repülőjegyekkel, úszómedencés szállással közvetlen tengerparton bárhol a mediterrán régióban.
Azt mondod, négy napig ennyiből szeretnél vegetálni napközben?
Valamit rosszul csinálsz.
2014. aug. 1. 14:16
2/9 anonim válasza:
7-800 euró rengeteg pénz 4 napra. De ha szereted a luxust és megteheted, akkor hajrá.
Én 800 eurót nem 4 napi költőpénznek tekintek, de 2hetes nyaralást szervezek belőle hotelben, repülővel kettőnknek és mi sem mekiben eszünk.
2014. aug. 1. 14:51
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak azért tettem fel a kérdést, mert most így döntöttünk, hogy elmegyünk a Francia Riviéra városaiba. És mivel nem jártunk ott nem tudom, mennyi költőpénz elég, mert eddig csak "rémhíreket" hallottam, hogy nagyon nagyon drága. Ezért is a kérdés, hogy aki már járt ott, annak mi a tapasztalata. És mondjuk ha már ott vagyok szeretnék inni egy jó francia bort, meg enni egy tengerit egy étteremben. Ezért is kérdeztem, hogy erre elég-e ez az összeg. :)
2014. aug. 1. 16:28
4/9 A kérdező kommentje:
És érdekelne az ajánlat. Tehát 250.000 forintból kétszer egy hét, négy felnőttnek, legyen mondjuk Ibiza, a mediterrán régióban, medencés szálloda a tengerpart mentén, repülőjegyekkel oda vissza. Mert ha ezt összeállítod és még költőpénze is lesz a négy embernek, akkor most befizetem azt is. Köszi
2014. aug. 1. 16:48
5/9 anonim válasza:
4 napig sok mindent nem tudsz megnézni a Riviérán, csak Nizza nekem 3 nap volt nem sok strandolással. Szerintem ki lehet jönni. Sok étteremben van turista menü, elég jó minőségben. 2-3 féle ételből lehet választani fogásonként, három fogás 20 €/fő körül kijön. Ha puccos étteremre vágysz, akkor sokkal többe kerülhet. De pl Nizzaban rengeteg étterem van, el tudod dönteni, mire van pénzed. A piac területén délutánról rengeteg étterem telepszik ki, étlapjuk kirakva, lehet válogatni. Természetesen a világ összes pénzét el lehet költeni arra, de szerintem nem nagyságrendekkel drágább (pl szupermarket) alapesetben, mint más nyaralóhely.
2014. aug. 1. 20:27
6/9 anonim válasza:
nizzába menj, onnan közel van sttropez, cannes ill. monaco
a legjobb szálloda a negresco, de a palais de mediterranee is elég látványos, itt apartmant is lehet bérelni
a kaja mindenhol jó nizzában, én még itt rosszat nem ettem, 800 euroból 4 nap menni fog, repcsivel menjetek bécsből
2014. aug. 2. 17:10
7/9 anonim válasza:
Ha 4 napra akar menni, akkor ne küldd már el St. Tropezbe. Nizza, Cannes, Monaco, Eze, Antibes egymáshoz jóval közelebb vannak és már nem elég a 4 nap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!