Ha hozzámennék mondjuk egy angolhoz akkor megkapnám az állampolgárságot? És a gyerekünk? (persze ő lenne az apja)
Mi vel mondjukot írtál így azt akarod kérdezni ha egy adott ország állampolgárához hozzá mész akkor megkapod-e?
Ezt mindig az adott ország törvényei mondják ki mind a gyermekekre mind a házaságra.
Angliával nem vagyok tisztában.
De Németországban 5 év házaság után jár az állampolgárság, a gyerekeknél elég ha az országban születik már megkapja az államoplgárságot.
De érdesekes pl Szaudarábia és az emirátusok, mert ott házasággal sem jár az állampolgárság és a születendö gyermekeknél is csak akkor jár az állampolgárság ha mindkét szülö állapolgár.
"For those married to a British citizen the applicant must:
hold indefinite leave to remain in the UK (or an "equivalent" (for this purpose) such as the right of abode, Irish citizenship, or permanent residency as a citizen or family member of an EU/EEA)
have lived legally in the UK for three years
be of "good character", as deemed by the Home Office (in practice the Home Office will carry out checks with the police and with other Government departments)
show sufficient knowledge of life in the UK, either by passing the Life in the United Kingdom test or by attending combined English language and citizenship classes. Proof of this must be supplied with one's application for naturalisation. Exemption from this and the language requirement (see below) is normally granted for those aged 65 or over, and may be granted to those aged between 60 and 65
meet specified English, Welsh or Scottish Gaelic language competence standards. Those who pass the Life in the UK test are deemed to meet English language requirements"
Kedves Utolsó!
Menj a pcsába nyugodtan.15 éves se vagyok és nem azért tettem fel ezt a kérdést mert akkor rohanok ki és elvetetem magam hogy jól járjak, hanem azért mert nem tudtam és kiváncsi voltam rá.Így könnyü beszólni a másiknak meg menő lenni mert névtelen az egész.Remélem büszke voltál magadra,örültél a fejedek amikor ezt leírhattad, mert az ilyenek, ilyen névtelen p*csök csak ebben lelik örömüket.További szépet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!