Mit gondoltok, jól néznek ki a szlovák lányok?
nem tudom általában jól néznek-e ki,de a szépségversenyekre pl.mindig iszonyatosan szép lányokat küldenek..idén a Miss World-ön is én a szlovák lánynak drukkoltam-
+sok nagyon szép szlovák modell is van..
mindenhol vannak szép és csúnya lányok, butaság származási hely alapján eldönteni. nekem pl. volt két gyönyörű szlovák kolléganőm, akikre nagyon szívesen hasonlítanék. ők már az álomszép kategória.
ez most olyan, mint pl. a németek mind rondák. hát tényleg elég érdekes arca van a legtöbbnek, de vannak köztük is szépek!!
Nekem van pár szlovák barátom, az egyiknek van két húga, azok nagyon bejönnek, csak nincs kedvem Pozsonyba járkálni, a csajok meg ritkán jönnek le a Tátrába.
Egyébként a pozsonyiak eléggé beképzeltek, főleg ha jól néznek ki.
Szal' ha szlovák csajra vágysz, jobban jársz egy kisebb városból valóval, mert a BA-beliek inkább a külföldiekre buknak, persze nem a magyarokra. Vagy esetleg bérelj egy komolyabb autót Bécsben :p
De beképzeltek Magyarországon is vannak, nem kevesen.
Legjobban egy szép szlovákiai lánnyal jársz, akinek az legalább az egyik szüleje magyar. Már csak a kommunikáció végett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!