Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonban a telefonfülkék...

Londonban a telefonfülkék csak dísznek vannak vagy használhatóak még?

Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 01:16
 1/7 anonim ***** válasza:
A piros telefonokra gondolsz? Mind működőképes, mivel egész Angliában piros telefon van.
2014. júl. 23. 01:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Azokra gondoltam.

Azért kérdeztem, mert egy TV műsorban úgy definiálták, hogy mutatóban otthagyott.

2014. júl. 23. 01:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Természetesen működnek.

Nyilván azért fogalmaztak így, mivel már ott sem annyira jellemző, hogy fülkés telefont használnának az emberek, hiszen mindenkinek van mobilja.

De megjegyzem, azért néha mégis csak jól tud jönni, bármi miatt.

2014. júl. 23. 09:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is vannak még telefonfülkék. Azokra is lehetne mondani, hogy mutatóban otthagyott, mert alig használja valaki, de attól még működnek. Persze a miénkek nem annyira szépek, hogy mutogatni kellene. :))

És néha tényleg hasznos tud lenni.

2014. júl. 23. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:
És a mieinknek az ablakai is le vannak fújva, ha éppen nincsenek kiverve!
2014. júl. 23. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Gondolom a Naplót nézted :D Ma néztem meg én is, tegnap jöttem haza Londonból. Működnek, tudsz velük telefonálni, de rettentően kevés van már belőle, szerintem ezért mondták így. 10 éve voltam kint, akkor minden nagyobb sarkon volt belőle, most már alig látni.
2014. júl. 23. 22:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, a Bubi-s hírnél halottam. :)
2014. júl. 23. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!