Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van-e lehetőség Németországban...

Van-e lehetőség Németországban valahol megszállni 1 éjszakára?

Figyelt kérdés

Autóval szeretnénk menni Rostock-ig,de nagyon hosszú lenne az út,ezért több helyen kellene 1-1 éjszakára szállást találni. Van ott ilyen lehetőség?

Válaszotokat előre is köszönöm!

2010. jan. 9. 19:51
1 2
 1/11 anonim válasza:
persze, kb minden vársoban vannak hotelek
2010. jan. 9. 20:30
 2/11 A kérdező kommentje:
és ott lehet 1 éjszakára is kivenni szobát?
2010. jan. 9. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Már miért ne lehetne? :) Van olyan szállás, ahol "óradíjban" is tudsz szobát bérelni...
2010. jan. 9. 20:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Ilyet még nem hallotam! De azért nagyon-nagyon köszönöm a segítséged!
2010. jan. 9. 21:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Mindenhol akár az autópálya melletti motelekben is lehet szobát kivenni.

De megnéztem Budapest Rostock 1100 km. minek akartok egy éjszakát megszállni, én nö létemre ezt egyedül is levezetem, mi is 1000 km-re lakunk. nyáron voltam otthon egyedül és semmi gond nélkül oda vissza levezettem. ha ketten megyünk a férjemmel,akko felváltva vezetünk.

Mi olyan 8-10 körül reggel indulunk és este 20.00körül vagyunk itthon. De pl apukámék úgy jönnek, hogy hajnal 5-kor indulnak és már délután ittvannak.

a 3 év alatt egyszer volt olyan hogy 13 óra kellett hozzá mert akkora dugók voltak. de 13 óra sem vészes.

Ami már nekem is sok lenne pl az egyik ismerösöm erdélybe megy innen 2000 km-re és egyben egyedül levezeti. (egyben hogy nem alszik sehol sem, de persze pihen)

2010. jan. 10. 08:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Tudod,mi a Dél-Alföldön lakunk,ezért még plusz 200Km, De ahogy leírtad,hogy 1100Km-re van,az tényleg nem tűnik vészesnek! Nem is értem,hogy számoltam én többet!

Leírnád,hogy milyen útvonalon szoktál arra járni?

Nagyon megköszönném!

Kell-e még valamit tudni,ha Rostockban megyünk?

2010. jan. 10. 09:34
 7/11 anonim válasza:
Mi Hollandiába menet szoktunk megszállni, asszem ilyen Accor hotelekben, autópálya mellett vannak, és ha nem csal emlékem, ilyen automata recepció van, hogy bedobod a pénzt, aztán kapsz egy kódot, az nyitja a szobát. Elég fapados maga a szoba, de viszonylag olcsó, szokott járni hozzá reggeli, 1 éjszakára optimális:D
2010. jan. 10. 14:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!,utánna nézek az ilyen szállásoknak!
2010. jan. 10. 16:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Rostockba magyarországról a legegyszerübb Prágán keresztül menni.

maps.google.de és ott beírhatod mindkét helyet és kiadja a köztelévö útvonalat és idöt, kilómétert.

Igaz prága és bruno között 2 éve még iszonyat szar volt az autópálya de lényegesen közelebb van mint passaunak.

èn frankfurtban lakom, így passaunak megyünk, de egyszer berlinböl mentünk, és prágában csak azért szálltunk meg hogy egy napot megnézzük prágát.

2010. jan. 10. 17:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Bárhol találtok szállást útközben, és mindenhol lehet egyetlen éjszakára is szállást foglalni. Egyébként Németország nincsen annyira messze, mi reggel 8-kor indultunk autóval Budapestről, és este fél8-kor Hamburgban voltunk.
2010. jan. 10. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!