Mit csinálnátok hollandiában (Rotterdam) 1 hónapig?
Figyelt kérdés
nemsokára ki fogok menni ismerőshöz, sok szabadidőm lesz, jól jönne ötlet mivel töltsem el.
Ha voltatok már ott / ismertek valami jót a közelben / ti lennétek ott, mit ajánlanátok programnak? Bicajozáson, városnézésen kívül többre nem jutottam eddig
kösz:)
2014. júl. 22. 19:18
1/4 anonim válasza:
Én pl el sem mennék Hollandiába ha csak akár 1 forintomba is kerülne.
2/4 anonim válasza:
Nekem rokonok laknak Hollandiában,ráadásul Rotterdam közelében.Őszintén szólva ha esetleg érdeklődsz az építészet iránt akkor a városnézés nem egy nap alatt fog lezajlani. :)
Érdemes megnézni az Erasmusburg hidat,a kilátó tornyot és még rengeteg gyönyörű park és épület van.
Ajánlatos hogy legyen egy biciklid arra az egy hónapra,ugyanis a hollandok szeretnek tekerni,és jó szórakozás is :)
Remélem tudtam segíteni :)
3/4 anonim válasza:
Ha jó az idő ruccanj le a tengerpartra. Ott el lehet lenni. De a városban is el lehet tölteni egy pár napot. Azért vannak érdekességek, meg ha szeretsz horgászni a városban lévő csatornákban vannak halak és pár euróért lehet horgászbérletet váltani. Állatkert is van ami elég híres. Vagy a kávézókat is végiglátogathatod :D
4/4 anonim válasza:
Én 3 hónapig voltam kint Rotterdamban. Én lány vagyok szóval én ide elég gyakran ellátogattam: Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam. Ez egy pláza,de kb 30xakkora mint az itthoniak. Szerintem ha szeretsz vásárolgatni, windowshoppingolni akkor mindenképp látogass el oda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!