Anglia, London látványosságok?
1. Rengeteg ilyen kérdés volt már, és rengeteg válasz. Keresd vissza a kérdéseket, és olvasd el
2. Google. Beírod, hogy londoni látványosságok, és mindent kidob amit érdemes megnézni.
A Hyde parkot ne hagyjátok ki, meg a Tower-t sem.
A Buckingham palota előtt mindig nagy a tömeg, ott rendesen nem lehet látni.
Ja és a London Eye-re is érdemes felülni. Ne rettentsen el a hosszú sor, meglepően gyorsan halad.
Megjártuk Londont és jó volt. Írok egy összegzőt szerintem érdemes elolvasni... :D
Tehát London szép szerintem és érdemes egyszer elmenni, de azért ennek is vannak árnyoldalai. Úgy London általában eszméletlen drága és szinte minden a kétszerese az itthon áraknak szóval elég durva.(két dolgot találtunk ami kint olcsóbb: a tej és a KitKat) Amit szerintem érdemes megnézni kint: Natural History Museum, Science Museum, British Museum (én nem vagyok oda annyira a töriért úgyhogy ez annyira nem tetszett de azért jó volt), Big Ben és környéke (az Abbeybe bemenni nagyon drága úgyhogy én a vasárnapi misét ajánlom, mert azért nem kell fizetni...), Greenwich ill. ott a csillagvizsgáló,a hajózástörténeti múzeum és szerintem a libegőre ami ott átmegy a Temze felett arra érdemesebb felülni mint a London Eye-ra... Voltunk még a Stonhenge-nél de szerintem NAGYON NEM ÉRI MEG és jó drága is.
Összességében London szép és egyszer érdemes elmenni (mondjuk mi valakinél laktunk tehát a szállásért nem kellett fizetni) de szerintem annyira nem jó hogy ott éljek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!