Lehet vinni külföldön vonaton kutyát?
Figyelt kérdés
Linz és München között felszállhat velem a Golden retrieverem a vonatra? Milyen feltételekkel? A Mávos szabályokat megtaláltam a neten. kb ugyan azok a szabályok érvényesek külföldön is? A Máv szabÀlya, hogy 20kb-nál nagyobb kutyát csak a sonat peronján szállíthatok. Ez milyen már?2014. júl. 17. 08:02
1/5 anonim válasza:
"Ez milyen mar? "
Normalis. Tudod nem mindenki szereti a kutyat. Egy kis csivava annyira nem zavaró egy atlag embernek, de egy 25 kilos golden.... Az enyem 40 kiló es hiaba egy kezesbarany, megértem, ha félnek tőle.
A vasúttársaság honlapját nézd meg, ha végig mavval utazol, akkor az az érvényes kulfoldon is.
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg nem normális, szájkosárral és pórázzal miért ne vihetné. Van aki fél, na és, egy vonat van elég nagy, hogy elférjenek.
3/5 anonim válasza:
Ja, kettes. Eleg nagy. Plane, ha hely jegyet kell venni es pont melled ül valaki egy nagytestű kutyával. Nyilván erővel ba hozni is lehetne mindenhol, majd akit zavar, arrébb ül.
4/5 anonim válasza:
Mindenre lehet extrém példát hozni, de a vonatok többségére nem kell helyjegy. És milyen logikából élvez előnyt egy kutyától félő személy egy nagykutyás személlyel szemben? Egyébként elsiklottam az előbb afölött, hogy a peronon szállítható nagykutya, tehát olyan nagy tragédia nincsen.
5/5 anonim válasza:
"Mindenre lehet extrém példát hozni, de a vonatok többségére nem kell helyjegy."
Kulfoldre azert ne menj helyjegy nelkul....
"És milyen logikából élvez előnyt egy kutyától félő személy egy nagykutyás személlyel szemben?"
Abbol a logikabol, hogy a kutyat nem kell az ember ele helyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!