Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lehet vinni külföldön vonaton...

Lehet vinni külföldön vonaton kutyát?

Figyelt kérdés
Linz és München között felszállhat velem a Golden retrieverem a vonatra? Milyen feltételekkel? A Mávos szabályokat megtaláltam a neten. kb ugyan azok a szabályok érvényesek külföldön is? A Máv szabÀlya, hogy 20kb-nál nagyobb kutyát csak a sonat peronján szállíthatok. Ez milyen már?
2014. júl. 17. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:

"Ez milyen mar? "

Normalis. Tudod nem mindenki szereti a kutyat. Egy kis csivava annyira nem zavaró egy atlag embernek, de egy 25 kilos golden.... Az enyem 40 kiló es hiaba egy kezesbarany, megértem, ha félnek tőle.

A vasúttársaság honlapját nézd meg, ha végig mavval utazol, akkor az az érvényes kulfoldon is.

2014. júl. 17. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem normális, szájkosárral és pórázzal miért ne vihetné. Van aki fél, na és, egy vonat van elég nagy, hogy elférjenek.
2014. júl. 17. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, kettes. Eleg nagy. Plane, ha hely jegyet kell venni es pont melled ül valaki egy nagytestű kutyával. Nyilván erővel ba hozni is lehetne mindenhol, majd akit zavar, arrébb ül.
2014. júl. 17. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenre lehet extrém példát hozni, de a vonatok többségére nem kell helyjegy. És milyen logikából élvez előnyt egy kutyától félő személy egy nagykutyás személlyel szemben? Egyébként elsiklottam az előbb afölött, hogy a peronon szállítható nagykutya, tehát olyan nagy tragédia nincsen.
2014. júl. 17. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:

"Mindenre lehet extrém példát hozni, de a vonatok többségére nem kell helyjegy."

Kulfoldre azert ne menj helyjegy nelkul....

"És milyen logikából élvez előnyt egy kutyától félő személy egy nagykutyás személlyel szemben?"

Abbol a logikabol, hogy a kutyat nem kell az ember ele helyezni.

2014. júl. 17. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!