Hol a legjobb élni az EU-n belül szerinted?

Több szempontot kell figyelembe venni.
Törvények, munkahely, fizetés, elfogadottság, stb.
Ha nem térek ki ezekre, én a következő 5-öt mondanám:
Anglia, Németország, Franciaország, Hollandia, Ausztria.
Svájc is benne lenne ( talán Hollandia helyett ), ha Eu tag lenne. De nem az.

Ezt így nem lehet megmondani. Én pl. Angliában nem tudnék élni, ahol élek ott meg szeretek lenni, de volt itt olyan, aki Angliából költözött ide, aztán pár hónap múlva húztak vissza, hogy ott mégis sokkal jobb.
Én napelemmel működök, már az otthoni időjárást sem bírtam, Finnországban szerintem egy hét után kötném fel magam. Míg más azon hisztizik, hogy itt kijön a napallergiája, lusták az emberek és az ügyintézés egy idegbaj.
Szia,ėn svàjcban ėlek.
Itt mentem fėrjhez tehàt nekem panaszkodon,svajcrol,mivel itt van sajàt hazunk,de akinek nincs arrol irok neked inkabb!!
Jo munka lehetoseg van,jo fizetesel!nahh dee !!
1. Nagyon dràgasàg van..
2.Tb. havonta :60.E ft plusz az ellàtas vagy egy mūtėt akkàr egy röngen sulyos pėnz összegekbe kerül,arrol nem beszelve ha esetleg korhazban kell naradnod par napot ....!!
3. Ahoz hogy itt dolgozni tudj Permis L vagy B re van szüksėged, ami megint havi kb 60 E ft munka.h adnà... de melyj az a munka ado aki azt mondja...x evig biztos.helyed van itt!!egy sem mondja ezt,mert akkor magukal csesznek ki ha esetleg valami nem ugy jön ossze,erdekes nert elmesz munkat keresni 1kerdes permis??nincs,akkor viszlat.!! .
FRANCIA nyelv az kotelzö?hiaba beszelsz angolul,kutya sem fog angolol megsxolalni,mivel te jöttel a mi orszagunkban te beszeld a mi nyelvunket!!!nem segitökeszek!!! Gondolhatod:ha pl valaki rosszul van, vagy haldokol,inkabb hagyjak ugy a szerencsetlent a foldon... mertha te ertesited a mentot..akkor te fizeted az ellatasat ha a rosszul lett beteg mondjuk nem akarja fizetni(akkor megszivat,mint hogy halas lenne) Svàjc okos orszag!!!mert ad munka lehetoseget jo fizetest.... de itt semmisem olcso!!! Gondolj bele ezt kifizeted ami csak sxüksėges.. havi 120. Ezer plusz vegyel ki albit... akkir neked mi marad?? Ja albit ugy kapsz ha viszed a munka szerzodest hogy kb 1 eve itt dolgozol folyamatosan....akkor 1 evig te hol laksz!!! Nagyon perfektul kell besxelned hogy elit munkad legyen!!!ami jo fizet.... seged nunkas... kb kap 600.E. 1 milliot...kb!!! Albi also hangon... 400 e... akkir mi marad neked??. Javaslom!!!Anglia,Nemet,Holand.... ott amit keresel az majdnem a tied... itt mindenert lefejjnek!!!

Kedves 8.
Miért én mit mondtam?
Svájc is benne lenne a top 5-ben, ha Eu tag lenne. De nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!