Milyenek a lengyelországi élelmiszerárak és mit érdemes venni?
Tapasztalatom szerint egy idegen országot a kultúrája miatt érdemes felkeresni, nem az élelmiszer árai miatt.
Bár elrettentésképp elmesélem egy régi történetünket, amikor - a berlini fal lebontásának hétvégéjén - elmentünk Lengyelországba repülővel, kerek 7 márkáért.
Ugyan épp átmehettünk volna Berlinbe is ennyiért, mi maradtunk, és hihetelen jól bevásároltunk, a csomagolás szerint maka-t. Ami mondtam az akkori orosz tudásommal, máááák.
Több kilót hoztunk haza, és mikor itthon kibontottuk, kiderült, Liszt volt.
Szóval ne görcsölj ilyeneken, Lengyelország egy jó hely. Menj ki, és élvezd.
Kedves utolsó. Mégcsak véletlenül sem azért megyek, hogy ipari mennyiségü élelmiszerrel térjek haza! ;) Azért megyek, mert ez egy tanulmányi út, ahová azokat viszik, akik megérdemlik. Nézik a tanulmányi eredményt, valamint a versenyeket, programokat. Nyilván való, hogy ha toronymagasan megnyertem ezt az ugynevezett versenyt, akkor már csak érdekel a magam 17 évével, hogy az élelmiszerárak (mert ugye egy hét alatt csak megéhezik az ember) milyenek, s hogy ennek megfelelöen mennyi pénzt akasszak le a szüleimrõl, mivel nyári munkát még nem sikerült intéznem. :)
Csak ezért voltam kíváncsi. Egyébként a program elég sokrétü sôbányátôl kezdve Auswitzig minden van benne.
Mindenesetre ment a zöld kéz ;) mindkettötöknek. és vigyázni fogok a liszttel.
Utazni menj kérlek.
Láss világot, a többi nem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!