Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriában a MERKURBAN miért...

Ausztriában a MERKURBAN miért adták ezt az árengedményt ma? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Vettem két karton sört, erre kaptam 7,68 euro kedvezményt, azt értem miért. Ezen felül kaptam még 8,28 euro kedvezményt, de azt nem tudom miért adták. A nő mondott valamit, amit nem értettem, nem is válaszoltam, csak vonogattam a vállam. Ez után az árleolvasó géppel leolvasott egy kódot egy kifüggesztett tábláról, ami ott volt rendszeresítve a pénztárban. Ekkor lecsökkent a kiírt ár 33,12-ről 24,84-re. Arra tippelek, hogy ez egy külön kedvezmény, de nem tudom mikor van ilyen. ha tudtam volna előre, akkor vettem volna többet. Miért adták? Mikor lesz megint? Azért gondolom, hogy van ilyen kedvezmény máskor is rendszeresen, időnként, mert amiről leolvasta az árolvasó-géppel, az a füzet, rendszeresítve van a pénztárban.

2014. júl. 3. 15:41
 1/6 A kérdező kommentje:

Vettem két karton sört, erre kaptam 7,68 euro kedvezményt,

ill:

Vettem két karton sört, erre kaptam kétszer 7,68 euro kedvezményt,

2014. júl. 3. 15:44
 2/6 A kérdező kommentje:
amiről leolvasta a géppel, ott több termékfajta volt és a kiválasztásnál a sör címkét választotta ki. nyilván másra is vonatkozhat adott esetbe. ez hogy működik ezeknél?
2014. júl. 3. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
..mert most 25% kedvezményt adnak sörre, borra, jégkrémre. (Júl 3-9) Ha megnézed a 33,12 Eurónak a 75%-a pont 24,84.
2014. júl. 3. 17:22
 4/6 A kérdező kommentje:
és mikor szokott lenni ilyen?
2014. júl. 3. 18:46
 5/6 A kérdező kommentje:
és hol nézed ezt az infot?
2014. júl. 3. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
merkurban szokott lenni akció különböző termékcsoportokra. néha sör, néha jégkrém, néha más. mindig bemondja a rádió meg mily meglepő, a weboldalukon is fenn van, onnan tudjuk.
2014. júl. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!