Vajon letartóztathatnak?
Kint éltem Angliában egy ideig, de mivel terhes lettem haza jöttem vissza Magyarországra. Kint volt egy internetes előfizetésem ami két évre szólt, viszont én csak egy évig voltam kint így addig fizettem. Két hónapig azt próbáltam meg elintézni, hogyy le tudjam zárni ezt az ügyet de nem sikerült. Így az HSBC számlámon hagytam pénzt ami még 4 hónapig kitartott, de aztán minuszba ment a számlám. Itthonról próbáltam elintézni, hogy kifizessem a számlán a tartozást, de az HSBC nem tudta nekem megmondani, hogy hogyan utaéjak, itthon az otp-ben meg mikor mondtam a kártyaszámom(mivel kint csak az van) azt mondták nem tudnak segíteni. A kinti lakcímemre küldött a bank egy levelet, hogy feljelentenek, persze szívesen befizetném a pénzt ha tudnám. Ha átszámolom kb. 20-30ezer forintról van szó?
Szerintetek? Valaki azt mondta letartoztathatnak a reptéren. Ennek hogyan tudnék utána nézni?
Köszönöm a válaszokat!
Már beszéltem a bankkal azt mondták segítenek de azóta sem jelentkeztek, pedig a telefonos elérhetőségemet is tudják. A számlámat megszűntették, így utalni nem hiszem, hogy tudok rá, ezért kerestem fel a bankot, de nem nagyon akarnak segíteni így távolból, azt mondták menjek be hozzájuk személyesen. Vicces. Hiába mondtam, hogy nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!