Németországba vonaton ellenőriznek okmányokat?
Holnap reggel sürgősen Münchenbe kell utaznunk. Tegnap derült ki. Már megvannak a vonatjegyek. Most jöttem rá, hogy másfél éves kisfiamnak nincsen se személyije, se útlevele, csak születési anyakönyvi kivonat és lakcím kártya, amiken ugye az én nevem is rajta van, tehát így igazolni tudom magam. Ki merjünk indulni? Az a baj, hogy a kicsit senkire nem tudjuk hagyni, és muszáj kimennünk!
Ma voltam bent a központi okmányirodában is, és ideigleneset sem állítanak ki neki. Még felárért sem!
Egyébként az is számít hogy hogy adod elő a dolgot. Ha közlöd vele hogy nincs útlevele és kész, akkor azt sugallod hogy te tisztában vagy a dologgal és pont lesz.rod hogy a gyereknek kell-e papír vagy sem.
Megint más ha elkezded lázasan keresni, majd bűnbánó fejjel azt mondod hogy otthon lett felejtve,mert kapkodtatok hogy le ne késsétek a vonatot, de a születési anyakönyvi véletlen nálad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!