Szerintetek mit érdemes Londonban megnézni?
Figyelt kérdés
A szokásos látnivalókon kívűl persze,milyen egyéb helyek,boltok stb. vannak amikről úgy nem nagyon hallani de megéri megnézni?2014. jún. 28. 11:53
1/4 anonim válasza:
British Library
Nem tudom mennyire szokásos látnivaló, akit érdekelnek a régi (több száz éves) könyvek, térképek, annak tudom ajánlani. Vannak da Vinci rajzok is, Beatles dalszövegek (a dalokat is meg lehet hallgatni), sőt, találtunk Bartók Béla kottarészletet is. Ja és a belépés ingyenes ide is.
Illetve ami szerintem még jó lehet (sajnos nem volt időnk rá), az Shakespeare Globe színháza. Már ha érdekel persze :)
4/4 anonim válasza:
A Heathrow-t, ott is csak azt, hogy hova megy a legelső repülőgép vissza a civilizált Európába (Magyarország tehát szintén kilőve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!