Valaki volt már Bulgáriába a napos parton?
Szerintem hihetetlenül jó hely. Mondom ezt úgy, hogy azért egynél több tengerparton jártam már az életben.
Ilyen finom homokot sehol nem fogsz találni a környéken. A bolgárok nagyon tudnak élni, nincs rossz éttermük, és bárhova mész, jó lesz a tenger.
Az az igazság, hogy szerintem maga a napospart egy túlerőltetett dolog, a bolgár tengerpart szépsége a délebbi részeken teljesedik ki.
De ehhez sokat kell olvasnod, és nem feltétlenül azt követned, amit a csorda mond.
Figyelj arra hova mész. Igyekezz elkerülni az istenhátamögötti (értsd domboldalban levő, vagy nem a tengerpart melletti) hotelekekerüld a laminált padlós új építésű igénytelenségeket és légy fürkész.
Bulgária nagyon klassz hely, sehol sincs NEszebárhoz fogható óváros a világban, és Burgasz esténként vetekedhet Nizzával.
Nyugodtan indulj neki, és ne az utazásilag műveletlenekre hallgass.....
Hát megmondom őszintén hogy én csak egy tengerpartos nyaralást akarok bulizással a bolgár kultúra nem izgat!
Az mit jelent hogy olcsó hely?
Akkor biztos, hogy tetszeni fog.
És tényleg olcsó, főleg a kaja meg a pia!! sokszor olcsóbb, mint itthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!