Hogy oldjam meg ezt az utazást? Pozsony->Budapest. ->
Figyelt kérdés
az előbb tettem fel egy ilzen kérdést, de kifejtem bővebben :)
olvasgattam ...
megnéztem az ottani gyakori kérdéseket :D és rájöttem,hogy e-mailben lefoglalhatom a jegyet, banki átutalással kifizethetem és elküldik nekem a jegyet e-mailben, amit aztán én kinyomtathatod, majd ott nekik felmutatom.
Viszont kiskorú vagyok...kell hozzá az a akármi? azt irták:S de ahhoz meg el kell menni azt hiszem...
2010. jan. 5. 00:01
1/2 A kérdező kommentje:
nemlehet csak simán odamenni és ott jegyet venni, mármint simán? :D
és ha nincs az a szülői akármi az baj?
vagy nemtudják elküldeni nekem e-mailba, aláirják és felmutatnám nekik
2010. jan. 5. 00:18
2/2 anonim válasza:
Nem értem milyen akármiről beszélsz, de elmondom h én h utaztam velük. Neten megrendeltem a jegyet átutalással fizettem, kinyomtattam, odamentem a buszhoz felmutattam a jegyet és kész. Szerintem nem számít annyira h kiskorú vagy. A busznál nem nagyon lehet jegyet venni vagy próbálkozhatsz, de ajánlom az angol vagy cseh nyelvtudást. Vagy ha Pozsonyba vagy bemehetsz az ottani irodájukba, ott is lehet jegyet venni asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!