Észak-Európába utaznék, ki tart velem?
Szeretnék július végén-augusztusban valamikor elutazni Észak-Európába. Az ismerettségi körömben senki sem szeretne errefelé jönni, én pedig egyedül nem szeretnék menni.
A téren, hogy Észak-Európán belül hova megyünk, mivel utazunk, mit csinálunk ott, mennyi ideig maradunk, stb. rugalmas vagyok. Ha valaki velem tartana, hajlandó lennék igazodni hozzá, illetve megbeszélhetjük a részleteket.
(Észak-Európán a skandináv országokat és Finnországot értem, esetleg Észtországot.)
Nem mentem, mert senki nem jött velem.
És úgy néz ki, idén sem akar senki jönni, úgyhogy a kérdés még áll.
Most azt tervezem, hogy tavaszi szünetben elmegyek Svédországba, de nem tudom, mi lesz belőle.
Én mennék bárhova de csak gyalog mert pénzem az nincs. Valószínűleg egyedül is neki fogok vágni a kalandnak legkésőbb márciusban. Attól függetlenül jól jönne egy útitárs, ha érdekel írj.
25/F
A repülő oda 3, vissza 4 ezer volt (vagy fordítva). A repülőtéri transzfer (retúr) kb. 6000. Az ottani bérlet négy napra kb. 8000. A kaja az meki, meg sütik, meg ilyesmik volt, kb. 9000. Ja, és 1500 volt még egy film megnézése is, szal a kaja még 10-nél is kevesebből kijött. Szállásért nem kellett fizetni, couchsurfing.
6 napot voltam Göteborg-ban. Elég hideg volt (egyébként ugyanannyi, mint itthon, de akkor is hideg), szóval főként múzeumokban voltunk (25 év alatt ingyenes a legtöbb), meg hajóztunk (az benne van a bérletben), meg várost néztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!