Kezdőoldal » Utazás » Európa » Málta időjárása?

Málta időjárása?

Figyelt kérdés
Olyanhoz szolnek elsosorban, aki mar jart Maltan. Megyunk nyaralni, ezert tobbszor megnezem kivancsisagbol, hogy epp milyen ido van ott. Ismerem az eghajlatat, es pont ezert nekem olyan kevesnek tunik, hogy 27 fok koruli a homerseklet ott, es nem megy 30 fole. Rakerestem hivatalos maltai oldalra es ott se tobb... A szel miatt lehet? Mindig ugy hallottam, hogy nagyon meleg van ott. Nem is ketlem, csak annyira kevesnek tunik :)

2014. jún. 21. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én voltam Máltán, és nem emlékszem konkrétan hány fok volt, arra viszont igen, hogy nyár elején voltam(május-július eleje), és iszonyat meleg volt. Szobában ventilátor nélkül nem lehet kibírni.

Este kicsit hűvösebb van, szelesebb a tengerpart, de napközben nagyon meleg van.

2014. nov. 16. 02:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Azóta már mi is megtapasztaltuk testközelből, de köszi a választ! :)
2014. dec. 14. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!