Kezdőoldal » Utazás » Európa » Te mit tennél a bőröndbe?

Te mit tennél a bőröndbe?

Figyelt kérdés

1 hónapra megyek Angliába dolgozni. (az északi részén is leszünk) Egyrészt jól pakolok, mert mindig minden fontos nálam van. Másrészt rosszul, mert annyira teli rakom, hogy nem bírom el a bőröndöt, és végig imádkozom az utat, hogy a bőrönd bírja...

Ezért kérek segítséget itt. :)

Munkaruhát nem kapunk, mosási lehetőség nem lesz. Milyen, és mennyi ruhát vinnél ebben az esetben?

2014. jún. 20. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
lány vagy fiú vagy? :)
2014. jún. 24. 23:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Lány. :)
2014. jún. 25. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vigyel mindenkepp gumicsizmat (marcsak az eso miatt is) meg esokabatot ez alap. Nem tudom mit fogsz dolgozni de szerint par farmer meg egy sima felso is megteszi plusz bedobhatsz egy rovidgatyat is ki tudja lehet kifogsz valami joidot :) pulcsit is vigyel de hat ha van mosasi lehetoseg semmibol sem kell sok :) pizsamat ne felejts el vinni (en mindig elfelejtem berakni) :D remelem tudtam segiteni. Ja meg gyogyszerek szerintem nem artanak. Hanyas, hasmenes,fejfajas,mensi gyogyszerek ugyhogy igen kb ennyi :)
2014. jún. 25. 22:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Mosási lehetőség nem lesz! Épp ez a gond, hogy nem tudom miből, hányat vigyek, hogy mindenből elég legyen, de a meleg cuccokból sose elég...:D
2014. jún. 26. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Jaaaaa bocsi teljesen azt olvastam hogy lesz :D na hat en par eve 3 hetre mentem ausztriaba kb 2 boronddel es odafele belefertem viszont hazafele mar nem ugyhogy ooo hat probalj meg igy is a minimumra torekedni nem kell annyi pulcsi. Atlagosan egy pulcsit szerintem azert az ember mosas nelkul 2x is fel tudja venni vagy 3x is ugyhogy szerintem eleg 5 pulcsi keves farmer meg pont eleg polo. Kb kesz is csak hat ferj bele a taskadba :D

ja es a masik hogy az meg egy megoldas (en is vittem anno magammal) ilyen folyekony kezi mososzer mert azzal ha csapnal kimosod a polodat es kiteszed egy vallfara szepen megszarad!!! En is mostam ott kint pont igy :) remelem segitettem :)

2014. jún. 28. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!