Kezdőoldal » Utazás » Európa » 4 éves kislánnyal, tengerparti...

4 éves kislánnyal, tengerparti nyaralás, minél közelebb, minél kevsebb pénzből? Hol keressünk? Kb. mennyiből hozható ki?

Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
8%
A magyar tenger pl.??
2014. jún. 15. 15:58
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

olaszo, lignano 5 nap kb 100-150e ft a szállás min.

horváto: opatija 5 nap kb 80-120e ft a szállás

balatono: siófok 5 nap kb 120-150e ft a szállás

ezek nagyjából azonos szolgáltatású, elhelyezkedésű helyek, ehhez jön az utazás meg a költőpénz

olcsóbban kuponos oldalakon lehet találni akciókat, ott akár a fele is lehet

[link]

[link]

2014. jún. 15. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha minimálisan beszéltek angolul, akkor érdemes egyénileg foglalni, nem utazási irodával, így kb fele annyiból kijön a szállás és az utazás, jelen esetben én a repülőt javasolnám. Ha Horvátország vagy Olaszország szimpatikus, akkor viszont a kocsi jobb választás lehet, de Olaszországba, Trevisoba megy nagyon olcsón repülő, onnan gyorsan el lehet jutni Jesoloba vagy Caorléba. Ilyen pici lánnyal az ottani széles, homokos strand nagyon jó választás lenne.

Kb mikor mennétek és összesen mennyi pénzt szántok rá?

2014. jún. 18. 11:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket. Minimálisan tudok , ami azt jelenti, hogy kérni tudok angolul, de nem nagyon értem, hogy mit mondanak mások :). Max. 200ezer ft-ot költhetünk, de az volna a jó, ha inkább csak a felét kellene elkölteni. Sajnos mi is devizások vagyunk...már 3 éve tervezzük, hogy idén elmegyünk. Júlus 25 és augusztus 25-ig közti periódusra tudunk tervezni.
2014. jún. 18. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy egy ilyen pici csajszival bevállaljátok-e a buszos Görögországot, az kijönne ennyiből. Repülővel sajnos 200.000-ből nem lehet kihozni. Sarti szerintem jó választás lenne nektek. Vagy esetleg Bulgária?
2014. jún. 18. 20:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Busszal nem, kocsival talán. A férjem se bírja a buszozást: 190 magas, a lányom meg nagyon eleven. 5 éve kocsival voltunk a román tengeren, de az 16 óra: megállás nélkül (Egyszer álltunk meg félórára, ám voltak lassító útjavítások, kisebb elterelések ). Tavaly valaki a Horvát tengerpatot ajánlotta, azzal, hogy kb 5 óra az út, de ott kavicsos a part, és ha megyünk 8 órát akkor találunk homokos partot. (Nevekre nem emlékszem.) Aztán olyat is olvastam, hogy nagyon drága...Néztem akciós ajánlatokat...de utánaszámolva azok is drágák nekünk.

Szívesen fogadok minden ötletet. Jó lenne, ha sikerülne...!

2014. jún. 19. 01:11
 7/8 anonim ***** válasza:

" Max. 200ezer ft-ot költhetünk, de az volna a jó, ha inkább csak a felét...

...Júlus 25 és augusztus 25-ig közt"

Vagyis 100ezerből,

szgk-val,

homokos tengerparton,

és főszezonban.

Szerintem örüljetek, ha a Balatont ki tudjátok hozni ennyiből!

Bocs, de

2014. jún. 19. 11:54
 8/8 A kérdező kommentje:
A férjem máskor nem tud szabadságra menni. Szívesen fogadok további tippeket. A Balatont nem szeretem...nem akarom most itt részletezni, de inkább máshova...
2014. jún. 20. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!