4 éves kislánnyal, tengerparti nyaralás, minél közelebb, minél kevsebb pénzből? Hol keressünk? Kb. mennyiből hozható ki?
olaszo, lignano 5 nap kb 100-150e ft a szállás min.
horváto: opatija 5 nap kb 80-120e ft a szállás
balatono: siófok 5 nap kb 120-150e ft a szállás
ezek nagyjából azonos szolgáltatású, elhelyezkedésű helyek, ehhez jön az utazás meg a költőpénz
olcsóbban kuponos oldalakon lehet találni akciókat, ott akár a fele is lehet
Ha minimálisan beszéltek angolul, akkor érdemes egyénileg foglalni, nem utazási irodával, így kb fele annyiból kijön a szállás és az utazás, jelen esetben én a repülőt javasolnám. Ha Horvátország vagy Olaszország szimpatikus, akkor viszont a kocsi jobb választás lehet, de Olaszországba, Trevisoba megy nagyon olcsón repülő, onnan gyorsan el lehet jutni Jesoloba vagy Caorléba. Ilyen pici lánnyal az ottani széles, homokos strand nagyon jó választás lenne.
Kb mikor mennétek és összesen mennyi pénzt szántok rá?
Busszal nem, kocsival talán. A férjem se bírja a buszozást: 190 magas, a lányom meg nagyon eleven. 5 éve kocsival voltunk a román tengeren, de az 16 óra: megállás nélkül (Egyszer álltunk meg félórára, ám voltak lassító útjavítások, kisebb elterelések ). Tavaly valaki a Horvát tengerpatot ajánlotta, azzal, hogy kb 5 óra az út, de ott kavicsos a part, és ha megyünk 8 órát akkor találunk homokos partot. (Nevekre nem emlékszem.) Aztán olyat is olvastam, hogy nagyon drága...Néztem akciós ajánlatokat...de utánaszámolva azok is drágák nekünk.
Szívesen fogadok minden ötletet. Jó lenne, ha sikerülne...!
" Max. 200ezer ft-ot költhetünk, de az volna a jó, ha inkább csak a felét...
...Júlus 25 és augusztus 25-ig közt"
Vagyis 100ezerből,
szgk-val,
homokos tengerparton,
és főszezonban.
Szerintem örüljetek, ha a Balatont ki tudjátok hozni ennyiből!
Bocs, de
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!