London melyik része milyen etnikai összetételét tekintve?

Általában a keleti és délkeleti kerületekben van sok fekete.
északon pedig Tottanhamet kerüld el. Nappal azonban bármelyik kerület biztonságos, éjszaka, illetve sötétedés után kell jobban figyelni.

Amit meg kerulj el, az White Chapel. Egyszer voltam ott - oda kellett mennem NINo interjura, de ott meg nappal is feltem, ill. nagyon lepusztult kornyek.
Es Upton Park-ot is keruld el.
Ezt a 2 es a mar emlitett kornyekeket leszamitva London jo hely. Meglatasom szerint Pesten sokkal rosszabb a helyzet mint itt, ami a kozbiztonsagot erinti.
Ami a bevandorlokat illeti, Londonban majdnem mindenki az :) Viszont senkivel nem volt eddig semmi bajom. A legrosszabb sajnos valoban a magyarokkal volt :( Kezdetben magyarokkal laktam, meg is bantam. Amint tudtam, elkoltoztem es most egy franciaval, egy brazillal, egy nigeriaival es egy torokkel lakok es semmi problema nincs, nagyon jol kijovunk egymassal, tiszteletben tartjuk egymast - senki nem bombolteti a zenet hajnal haromkor, nem ker kolcson penzt, nem kutat a masik holmijaban. Mindenkeppen nemzetkozi lakotarsakat keress.

Kiflitolvaj: Egyelőre csak valamilyen ideiglenes munkát keresek pár hónapra.
Szultan44: Nem ragaszkodom kimondottan a "sokbevándorlós" területekhez, csak nehéz olyan környéken elfogadható árú szállást találni Londonban, ahol ne lennének külföldiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!