Kezdőoldal » Utazás » Európa » London melyik része milyen...

London melyik része milyen etnikai összetételét tekintve?

Figyelt kérdés
Szeretnék kimenni pár hónapra, és érdekelne, hogy nagyjából mire számítsak. Melyik részeket érdemes elkerülni egyedülálló lányként, és hol vannak békésebb bevándorlók? Melyik kerület a legjobb szállás szempontjából? Köszönöm a segítséget!

2014. jún. 14. 08:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Általában a keleti és délkeleti kerületekben van sok fekete.

északon pedig Tottanhamet kerüld el. Nappal azonban bármelyik kerület biztonságos, éjszaka, illetve sötétedés után kell jobban figyelni.

2014. jún. 14. 09:39
 2/8 anonim válasza:
Londonban mondhatni több a bevándorló, mint az angol. Ha békéseket akarsz akkor főleg a magyarokat kerüld el. Fáj ezt mondani, de ez az igazság. Nekem semmi bajom nem volt még egy indiaival, afrikaival, lengyellel, portugállal vagy angollal sem, ellenben a saját népemről rengeteg rossz személyes tapasztalatom van. És nem csak nekem, másoknak is. Szó szerint arról híresek a magyarok, hogy nem tartanak össze, átverik, leszedik egymást, kavarnak, bunkók és megbízhatatlanok. És sajnos ez a színtiszta igazság...
2014. jún. 14. 09:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Amikor elkezdtem keresgélni a neten a "places to avoid" kulcsszavakkal, akkor a végén az jött ki, hogy mind... :) Ami több helyen is tiltólistán szerepelt, az Hackney, Tottenham, Croydon, valamint Brixton és környéke volt. Olyan helyen szeretnék szállást, ahol nem kell attól tartani, hogy kirabolnak vagy leszúrnak, ha este megyek haza munkából, és közlekedés meg albérlet árak szempontjából is okés...
2014. jún. 14. 10:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Amit meg kerulj el, az White Chapel. Egyszer voltam ott - oda kellett mennem NINo interjura, de ott meg nappal is feltem, ill. nagyon lepusztult kornyek.

Es Upton Park-ot is keruld el.

Ezt a 2 es a mar emlitett kornyekeket leszamitva London jo hely. Meglatasom szerint Pesten sokkal rosszabb a helyzet mint itt, ami a kozbiztonsagot erinti.

Ami a bevandorlokat illeti, Londonban majdnem mindenki az :) Viszont senkivel nem volt eddig semmi bajom. A legrosszabb sajnos valoban a magyarokkal volt :( Kezdetben magyarokkal laktam, meg is bantam. Amint tudtam, elkoltoztem es most egy franciaval, egy brazillal, egy nigeriaival es egy torokkel lakok es semmi problema nincs, nagyon jol kijovunk egymassal, tiszteletben tartjuk egymast - senki nem bombolteti a zenet hajnal haromkor, nem ker kolcson penzt, nem kutat a masik holmijaban. Mindenkeppen nemzetkozi lakotarsakat keress.

2014. jún. 14. 11:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Pont a Tower Hamlets kerülettel szemeztem, mert közel van a központhoz. Akkor keresgélek tovább...
2014. jún. 14. 12:53
 6/8 kiflitolvaj ***** válasza:
Azert az sem mindegy, hogy egyedulallo lanykent milyen terveid vannak, illetve mi lenne a prioritas? En Saint Albansban elek, aminek egy hangulatos kisvaros jellege van, de nem a punnyadt fajtabol, igy a szabadidomet eleg sokoldaluan eltolthetem helyben is. Ha Londonra vagyom, akkor viszont kb. fel ora alatt bent vagyok a Temze partjan, de azert tul surun nem vagyom ra:) Egy nagy park mellett lakunk, ahova barmikor megyunk, talalunk szabad teniszpalyat, ami mufuves es mellekesen ingyen hasznalhatja barki. Ugyanigy lehet focizni, krikettezni, vagy barmit, ami eszunkbe jut. Egy nyuzsgosebb helyen ez valoszinuleg nem sikerulne mindig, de ezen felul szuper pubok, koktel barok vannak es bar parkolni ugyanolyan szivas, mint a centralban, de a varoson belul nincs is igazan szukseg autora. Ha nagyon lusta vagyok, akkor pedig megyek motorral. En mar nem tudnek idegenekkel egyutt lakni, inkabb fizetek ketszer annyit egy lakasert, mint egy londoni dupla szoba ara, de cserebe van egy nyugodt, stresszmentes eletem. Sok olyan varost, varosreszt lattam mar, ami a bevandorlok mekkaja, de ezek utan egy igazi angol (kis)varos olyan, mintha masik orszagban lennel. Akik share houseban nyomorognak mindenfele naciokkal, vagy eppen magyarokkal, de huszan egy lakasban, azok el sem tudjak kepzelni, hogy lehet ennyire mashogy is elni. Par honapot persze barhol ki lehet birni, de ha nekem az lenne a celom, hogy megismerjem az orszagot, a kulturajat, akkor biztos, hogy nem Londonba koltoznek.
2014. jún. 14. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Miert keresel olyan helyet ahol bevandorlok vannak zomeben??
2014. jún. 14. 21:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Kiflitolvaj: Egyelőre csak valamilyen ideiglenes munkát keresek pár hónapra.

Szultan44: Nem ragaszkodom kimondottan a "sokbevándorlós" területekhez, csak nehéz olyan környéken elfogadható árú szállást találni Londonban, ahol ne lennének külföldiek.

2014. jún. 15. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!