Lido di Jesoloba indulunk holnapután. Túristakolbászt, löncshúst, ill. májkrémet belehet vinni olaszba? Hütötáskába?
De tényleg nézzetek szét időben, keressétek meg milyen láncok merre vannak a környéken!!!
Még ízelítőül
egy kiló friss csirkemell 5 euró...
Az olaszországi Lidlben, az utolsó nap telepakoltuk a csomagtartót, és hoztuk haza a "drága" olasz élelmiszert.
Csak példának: Az 1 kg-os olasz szemeskévé, ami itthon 3-4ezer Ft, az ott 3 Euroba került!!
nem hiszem, hogy neked olaszba kellene menned nyaralni
bulgária, románia, montenegró, albánia sokkal jobban illene hozzád, olcsóbb is
én kajáltam már párszor olaszba
mondjuk kb 100szor
de 2 pizza még sose volt 36 euro
milyen pizza az? kaviáros-osztrigás-bélszínes? vagy mi a f.?
amiket én ettem azok 5-8 euroba kerültek, néha volt 4ért, néha 9ért, esetleg 12 de az már nagyon fullos helyen
de egyél jófajta magyar löncshúst, párod értékelni fogja ezt a nyaralást
eljutsz olaszba, oda, ahol nem ketchupös lángost adnak pizza helyett
és te kolbászt meg löncshúst akarsz enni
engem lesokkolt ez
ilyen nincs baz
és akkor ott van még a bruschetta, calzone, caprese, frutta di mare, marinara, lasagna, linguine, lumache, fettucine alfredo, tortellini, tortelloni, risotto alla milanese, acciughe fritte in pastella, meg a többi amit végre megkostólhatnál, authentikus módon elkészítve, friss olasz alapanyagokból...
erre LÖNCSHÚS ÉS TURISTAKOLBÁSZ
lenne pisztolyom most fejbe lőném magam
Figyu, ha még nem indultatok el:
Olaszországban lakom, a párom olasz, így van némi tapasztalatom.
Szóval: semmiképpen ne menjetek olyan étterembe, ahol sok a külföldi rendszám. Ott drága és nem jó a kaja... és nem is olasz :-(.
Menjetek be egy nem turista központba, egy kis faluba, és ott kell enni, ahol az olaszok esznek. Nyugi, általában van kinn étlap, lehet látni az árakat, így nem ér kellemetlenség.
Egyébként pedig ne hallgass senkire. Vigyél magaddal mindent, mert ugyan a szupermarketek légkondicionáltak, azért a nyaralást bevásárlással tölteni hülyeség. (És a jó minőségű étel nem olcsóbb - megsúgom.)
17:26
Olaszországban lakom, a párom olasz, így van némi tapasztalatom...
...Egyébként pedig ne hallgass senkire. Vigyél magaddal mindent, mert a nyaralást bevásárlással tölteni hülyeség.
(És a jó minőségű étel nem olcsóbb - megsúgom.)
Ezek szerint jó minőségű ételt pl. a "Túristakolbász, a löncshúst, ill. a májkrém"
Az okos hozzászólásod alapján, te sem a felső 10ezerből választottál olasz pasast magadnak, ha továbbra is csak ilyen sz@rokat eszel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!