Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lido di Jesoloba indulunk...

Lido di Jesoloba indulunk holnapután. Túristakolbászt, löncshúst, ill. májkrémet belehet vinni olaszba? Hütötáskába?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy a kidobassák velem egy ellenörzésnél.
2014. jún. 13. 15:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

De tényleg nézzetek szét időben, keressétek meg milyen láncok merre vannak a környéken!!!

Még ízelítőül

egy kiló friss csirkemell 5 euró...

[link]

2014. jún. 13. 16:32
 12/23 anonim ***** válasza:

Az olaszországi Lidlben, az utolsó nap telepakoltuk a csomagtartót, és hoztuk haza a "drága" olasz élelmiszert.

Csak példának: Az 1 kg-os olasz szemeskévé, ami itthon 3-4ezer Ft, az ott 3 Euroba került!!

2014. jún. 13. 17:00
 13/23 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy neked olaszba kellene menned nyaralni

bulgária, románia, montenegró, albánia sokkal jobban illene hozzád, olcsóbb is

2014. jún. 13. 22:37
 14/23 anonim ***** válasza:

én kajáltam már párszor olaszba

mondjuk kb 100szor

de 2 pizza még sose volt 36 euro

milyen pizza az? kaviáros-osztrigás-bélszínes? vagy mi a f.?

amiket én ettem azok 5-8 euroba kerültek, néha volt 4ért, néha 9ért, esetleg 12 de az már nagyon fullos helyen

de egyél jófajta magyar löncshúst, párod értékelni fogja ezt a nyaralást

2014. jún. 13. 22:43
 15/23 anonim ***** válasza:
61%

eljutsz olaszba, oda, ahol nem ketchupös lángost adnak pizza helyett

és te kolbászt meg löncshúst akarsz enni

engem lesokkolt ez

ilyen nincs baz

és akkor ott van még a bruschetta, calzone, caprese, frutta di mare, marinara, lasagna, linguine, lumache, fettucine alfredo, tortellini, tortelloni, risotto alla milanese, acciughe fritte in pastella, meg a többi amit végre megkostólhatnál, authentikus módon elkészítve, friss olasz alapanyagokból...

erre LÖNCSHÚS ÉS TURISTAKOLBÁSZ

lenne pisztolyom most fejbe lőném magam

2014. jún. 13. 22:54
 16/23 anonim ***** válasza:
52%
Na azért én is ettem már xar pizzát Olaszországban... Arról meg nem is beszélve, hogy Buranoban beültem egy bárba, hogy rendeljek egy eredeti olasz tiramisut, erre meg ki mosolyog a pultban, meg a konyhán? Igen... kici kínai, szok ócó
2014. jún. 13. 23:10
 17/23 anonim ***** válasza:

Figyu, ha még nem indultatok el:

Olaszországban lakom, a párom olasz, így van némi tapasztalatom.

Szóval: semmiképpen ne menjetek olyan étterembe, ahol sok a külföldi rendszám. Ott drága és nem jó a kaja... és nem is olasz :-(.

Menjetek be egy nem turista központba, egy kis faluba, és ott kell enni, ahol az olaszok esznek. Nyugi, általában van kinn étlap, lehet látni az árakat, így nem ér kellemetlenség.

Egyébként pedig ne hallgass senkire. Vigyél magaddal mindent, mert ugyan a szupermarketek légkondicionáltak, azért a nyaralást bevásárlással tölteni hülyeség. (És a jó minőségű étel nem olcsóbb - megsúgom.)

2014. jún. 14. 17:26
 18/23 anonim ***** válasza:

17:26

Olaszországban lakom, a párom olasz, így van némi tapasztalatom...

...Egyébként pedig ne hallgass senkire. Vigyél magaddal mindent, mert a nyaralást bevásárlással tölteni hülyeség.

(És a jó minőségű étel nem olcsóbb - megsúgom.)

Ezek szerint jó minőségű ételt pl. a "Túristakolbász, a löncshúst, ill. a májkrém"

Az okos hozzászólásod alapján, te sem a felső 10ezerből választottál olasz pasast magadnak, ha továbbra is csak ilyen sz@rokat eszel!!

2014. jún. 15. 05:45
 19/23 anonim ***** válasza:
kamu hogy olaszban van, nem írna ilyen hülyeségeket, csak szopatni akarja a kérdezőt
2014. jún. 15. 09:56
 20/23 anonim ***** válasza:
Vagy az is lehet, hogy az olasz futtatója májkrémen tartja!
2014. jún. 16. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!