Kezdőoldal » Utazás » Európa » Vonattal utazás Splitbe?

Vonattal utazás Splitbe?

Figyelt kérdés
Aki volt vonattal ez évben Splitben, megírná a tapasztalatait? Mennyibe kerül egy oda-vissza út, hely jeggyel? Visszafele valóban szombaton indul Splitből, ugyanis arról olvastam, hogy pénteken, Magyarország határát szombaton lépi át.Érdemes hálókocsit igénybe venni, ennek személyenként mennyi a díja?
2014. jún. 10. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Budapest-Split: kedd és péntek

Split-Budapest: szerda és szombat

Jegyárakról bővebb információ a MÁV honlapján. Érdemes hálókocsiba utazni, habár a normál ülőhelyes kocsi is kibírható.

/Egész évben zágrábi átszállással tudsz utazni Budapest-Split között => www.hzpp.hr/

2014. jún. 10. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
A baráti társasággal tavalyelőtt utaztunk le Splitbe vonattal. Odafelé reggel indultunk, estére értünk oda, így nem volt szükség hálókocsira. Mindkét vonat légkondicionált volt (Zágrábban át kellett szállni). Visszafelé már nem volt hely a hálókocsikba, így a normál fülkés részbe ültünk be. Az ülések itt is kinyithatóak voltak, így egy fülkében 3-4 fő tudott aludni. Ezen a vonaton nem volt légkondi, így induláskor kicsit meleg volt. Hajnalra értünk Zágrábba, a csatlakozásig volt egy kis idő egy kis városnézésre is. Árakat nem tudok mondani, az egyik haver intézte a jegyeket. Mi nagyon élveztük, tavaly ennek örömére Montenegróba is lementünk vonattal.
2014. jún. 10. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Én idén voltam, még a szezon előtt. Jó volt, oda-vissza üres fülkében utaztunk, fekve. (De szerintem ennek így nyáron már búcsút lehet inteni)
2014. jún. 11. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyáron van közvetlen, átszállás nélküli vonat Splitbe a Keleti pályaudvarról.

Itt megtalálod az árakat, tudnivalókat: [link]

Splitbe kedden és szerdán, Splitből szerdán és szombaton jön a vonat.

Vonatra tudsz venni fekvőhelyes és hálókocsis jegyet is, felárral. Ha nem sajnálod rá a pénzt, mindenképp kényelmesebb fekve aludni, mint ülve.

2014. jún. 12. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!