Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nyaralot vehetek nyugat...

Nyaralot vehetek nyugat europaban? Mi kell hozza? Vagy vegyek inkabb lakoautot.

Figyelt kérdés

Foleg belgium, franciaorszag, nemetorszag, anglia, hollandia erdekel. Szeretnek neha tobb idot kint tolteni, es valami sajat kis lakast birtokolni. Ausztria is szoba johet.

Egeszen szelsoseges kis hegyi nyaralo, fahaz, akarmi jo lenne.

Ha megveszem be kell jelentenem itthon, vagy kint? Nem emiatt koltozok de esetleges magyar birsag, vagy tartozas miatt elvehetik tolem? Mi kell ehhez?

2014. jún. 6. 16:19
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
1-2 millioban gondolkozom, ennyiert meg terulet is jo lenne ha lehet ra legalisan nyaralot epiteni. Gondolom nyugaton nem ilyen orult a demokracia mint itthon. Olvastam annak a csaladnak a sztorijat is akik walesben foldbol meg helyi fabol epitettek maguknak hazat engedelyek nelkul.
2014. jún. 6. 16:21
 2/14 anonim ***** válasza:
1-2 millió euróért már Monacoban is vehetsz nyaralót. Általában elég pár százezer is.
2014. jún. 6. 16:35
 3/14 anonim ***** válasza:
Vehetsz, semmi akadálya, lévén EU-s állampolgárként megillet ez a jog is. Viszont jó sok pénz kell hozzá. 1-2 millió Ft-ból semmit nem kapsz Nyugaton, az fix. 15-20 millió Ft-nak megfelelő €-tól indulnak a pici kis nyaralók is.
2014. jún. 6. 16:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Nekem 1-2 millio forintert kene valami kis felreeso visko akar irorszagban, vagy francia hegyekben. Nekem magyarkent tokeletes lenne.
2014. jún. 6. 16:38
 5/14 A kérdező kommentje:
Az se baj tenyleg ha csak egy foldszelet egy 10 negyzetmeteres romos fahazzal.
2014. jún. 6. 16:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat is, hogy rengeteg elhagyott nyaralo is van, foleg eszakon. De nem akarok nagyon eszakra kerulni.
2014. jún. 6. 16:40
 7/14 anonim ***** válasza:
1-2 millió Ft-ért akkor sem kapsz, még egy pici földdarabot sem. Egy pici lyuk is, a semmi közepén simán 40-50.000 €-ba kerül.
2014. jún. 6. 16:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél egy lakókocsit / lakóautót és egy mikro-telket. Úgy tudnál nyaralni és az megvan 1-2-3 millió Ft-ból.
2014. jún. 6. 17:12
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 Ennyi pénzből még egy Suzukit sem kap, nemhogy lakóautót!
2014. jún. 6. 21:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Használtan? Nem csak az új létezik...

~8

2014. jún. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!