utolsó te meg csalánra p*sáltál vagy mi bajod van? omg...
had döntse már el mindenki, hogy akar-e fürödni vagy nem
ki vagy te, hogy oszd itt az észt
2014. jún. 2. 14:13
12/20 anonim válasza:
hát olyan 25-6 fokosba már mennék.
2014. jún. 2. 14:23
13/20 anonim válasza:
most bármilyen tengert eltudnék viselni :D
2014. jún. 2. 15:25
14/20 anonim válasza:
"Látom, hogy itt a legtöbb "anyámasszony katonája" csak úgy hajlandó belemenni a tengerbe, ha van körülötte 3-4 merülő forraló!
A legjobb, ha otthon maradtok!!"
Én személy szerint nem akarnám, hogy lefagyjon a p*csöm. A te magánügyed, ha téged ez a veszély nem fenyeget :D
Amúgy neked akkor könnyű dolgod van, mert te ezek szerint februártól októberig a Dunában is fürödhetsz. Nagyon irigyellek. Nekünk, lúzereknek, akiknek merülőforraló kell, valahogy inkább a Földközi-tenger meg a nyári Balaton fekszik, de te nyugodtan fagyjál szét a Jeges-tengerben, ha neked ez jön be.
2014. jún. 2. 23:25
15/20 anonim válasza:
Vazzeg, azért a 21 fokos víz az nem Jeges tenger, az már teljesen normális hőmérséklet...ok, úszni kell benne, és nem órákig pancsolni, de úszásra bőven alkalmas.
2014. jún. 3. 00:16
16/20 anonim válasza:
Neked alkalmas, én max. szauna után megyek bele. Nem tom, te honnan jössz, én egyszerűen nem bírom a 25 foknál hidegebb vizet. (lehet azért, mert vékony vagyok, nincs rajtam "szigetelés" :D) Cserébe vígan elvagyok olyan melegben, ahol mások már ájuldoznak.
2014. jún. 3. 11:36
17/20 anonim válasza:
Én májusban a Balatonban is fürödtem 17°C-os vízben, 10 percet ki lehet bírni benne :)
Ha már lemegyek a tengerhez, akkor nem érdekel, hogy esik fúj, szakad az eső vagy villámlik, akkor is bele fogok menni :)
2014. jún. 10. 09:12
18/20 anonim válasza:
"17°C-os vízben, 10 percet ki lehet bírni benne :) "
Beteg...
2014. jún. 11. 12:53
19/20 anonim válasza:
Miért beteg? Ismerek olyanokat is, akik a 12-13 fokos vízbe már bemennek rövidebb távokat úszni, akkor ők mind "betegek"? :)
2014. jún. 11. 13:54
20/20 anonim válasza:
Én aztán nem vagyok hisztis. Simán belemegyek akár a 10-15 fokos vízbe is és nyáron sem zavar engem még a 40 fok sem. Egyébként meg egy vékony, de edzett fiatal lány vagyok. Elég ciki, hogy egyesek még annyit sem bírnak ki, mint én.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!